Szemétszállítás: adategyeztetés után kaphat pénzt az FKF

2020. január 20. 13:31

Fürjes Balázs szerint még nem kaptak számlát a fővárosól, ezért nem fizettek – számolt be az államtitkárra hivatkozva az ATV.

2020. január 20. 13:31

Nem kaptak számlát, ezért nem fizet a kukaholding a fővárosnak – mondta el az ATV Híradójának Fürjes. Az államtitkár szerint amint megtörténik az adategyeztetés, kifizetik a 2019-ből fennmaradt 10 milliárdos összeget az FKF-nek.

Mártha Imre, a cég vezetője a televíziónak elmondta: szerinte az a gond, hogy az elszámolás bonyolultsága miatt az FKF jóval később jut pénzéhez, mint amikor közvetlenül hozzáfolyt be a kukadíj. A cégvezető arról biztosította a közvéleményt, hogy akár 2-3 napon belül ki tudják állítani a számlát a tízmilliárdos összegről, ha a kukaholding részéről nyitottak rá.

(Mandiner)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reepurneu
2020. január 21. 06:02
M︆︆︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆X︆︆︆i︆︆︆.︆n︆︆︆︆e︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
fahihi
2020. január 21. 01:02
M︆︆︆︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆︆︆X︆︆i︆︆︆︆.︆︆︆n︆︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
penciworl
2020. január 20. 20:00
M︆︆︆o︆︆︆︆o︆︆︆︆X︆i︆︆︆.︆︆︆n︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Varacskos
2020. január 20. 17:43
A hideg kiráz Karácsonytól, de ezt most jól csinálta. Vannak Fkf-es ismerőseim és tőlük tudom, hogy a kukaholding folyamatosan szívatta mindenféle adminisztrációval az Fkf-et, hogy ne kelljen a zsozsót átutalnia. Az általam irónia nélkül nagyrabecsült Tarlós meg nem akart ebben az ügyben konfrontálódni, mert inkább más területeken akart eredményeket elérni. Karigeri meg felrúgta a status quo-t, ez most bejött. Vak tyúk is talál szemet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!