First World Problems: nem mehetett be Schwarzenegger az Andrássy úti Gucci-boltba

2018. augusztus 16. 09:23

Bentről csak csodálkozva nézték a kinn toporgó világsztárt.

2018. augusztus 16. 09:23

A Terminátor hatodik részét Budapesten forgató Arnold Schwarzeneggert a Bors információi szerint nem engedték be az Andrássy úton található Gucci üzletbe.

A világhírű szinész épp az Andrássy úton sétált kísérőjével, mikor a luxusbutikba akart betérni: azonban a bejáratnál megállították a biztonsági őrök, és közölték vele, hogy nem léphet be. Ennek oka ugyanakkor nem a Schwarzenneger iránti ellenszenv volt, hanem mert a boltban abban a pillanatban túl sokan tartózkodtak, a Gucci szabályai szerint pedig ilyenkor csak akkor mehet be valaki, ha egy másik vásárló kijön.

A Borsnak egy vásárló elmondta, többen nézték az ajtó előtt toporgó színészt, és győzködték a személyzetet, hogy engedjék be, mivel többen is közös fotót szerettek volna vele csinálni.

A filmcsillag kiengesztelésére ugyanakkor sajtóhírek szerint az üzlet küldött egy csokoládét Schwarzenegger szállodájába, habár a Gucci hivatalosan azt mondta, nincsenek arról információik, hogy a színész náluk járt volna.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2018. augusztus 17. 21:36
A lényeg! A fidesz gyerekek, mint pl. az ifjabb Tiborcz, hasonlóan az amerikai gengszter gyerekekhez - bezárják a boltot maguk után.
Sulammit
2018. augusztus 17. 00:35
Ezt nem hiszem el. A Guccinál sosem tolongtak még, sőt! A közös fotóért, pedig kijöttek volna az emberek az üzletből, ha ott lettek volna.
izo1210
2018. augusztus 16. 20:16
Akkor most tiltakozásul én sem megyek be a Gucci boltba.
Rockpapa
2018. augusztus 16. 17:26
Még jó hogy az ostoba ajtónálló megtarthatta a ruháját."Kell a ruhád"_"Nem mondtad hogy kéred szépen".Durrrr!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!