Pótlóbuszok a kettes metró teljes vonalán

2016. október 16. 08:30

Műszaki okok miatt pótlóbuszok járnak az M2-es metró teljes vonalán vasárnap üzemkezdettől, tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán. Több Erzsébet hídi járat közlekedése akadályozott lehet délután.

2016. október 16. 08:30

Több Erzsébet hídi járat közlekedése akadályozott lehet demonstráció miatt vasárnap délután három órától ötig. A tájékoztatás szerint a fennakadás az 5-ös, a 7-es, a 8E, a 110-es, a 112-es, a 133E és a 178-as buszok forgalmát érintheti. Az esetleges korlátozás oka, hogy tüntetést szerveznek a főváros V. kerületében, a Szabad sajtó úton a Budára tartó sávok lezárásával. A zárásokat a résztvevők számától teszik függővé, azonban úgy tervezik, hogy a Budára irányuló forgalmat a Pestre tartó belső sávra terelik. (MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2016. október 16. 15:03
Szerintem a demonstrálókat egy kis cikk-cakkal simán ki tudná kerülni a busz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!