Videón az Erzsébet hídon átvonuló migránsok

2015. szeptember 04. 14:29

Az index egyik olvasója autóból rögzítette, ahogy a bevándorlók tömege és az őket kísérő rendőrök éppen az Erzsébet hídon vonulnak át.

2015. szeptember 04. 14:29

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2015. szeptember 04. 17:44
"Az index egyik olvasója autóból rögzítette" Azt nem értem, hogy hogyan olvas indexet az, aki nem tud magyarul? Sőt, valami szláv féle nyelven beszélnek, ha jól hallom. Azt sem értem, miért nem emelik ki a családosokat a tömegből? Lehetne megkülönböztetett figyelemmel kezelni őket, a család valószínűleg nem terrorveszély. Hátha használható munkaerő, marasztalhatnánk éppen, mielőtt az értékesét Merkel mutti lefölözi. A gyerekek nem tehetnek erről az egészről, arról sem, hogy megszülettek.
Akitlosz
2015. szeptember 04. 16:12
Úgy látszik az állami irányítás alatt lévő médiának tényleg ki van adva, hogy a külföldi "migráns" szót kell használniuk a bevándorlókra. Egy halom cikk foglalkozik a témával csak jelenleg is itt a címlapon és mindenhol migráns migráns migráns migráns migráns. Sehol már egy menekült, a bevándorló szót pedig mindig is tilos volt használniuk.
silenceCZ
2015. szeptember 04. 15:31
azért ez az okmányok nélküli föl-le vonulgatás már kabaré. Egyszer a 2000 ezres évek elején Szegeden rábeszéltek, hogy egy bizonyos céges üggyel kapcsolatban menjünk le Szabadkára, mert nem távolság. Autó, határátkelő. A szerb vámosok elég durván kirángattak engem meg a másik cseh kollégát az autóból a két magyar útlevéllel utazót meg továbbküldték. Kiderült, hogy cseh útlevélhez vízum is kellett volna, ami persze eszembe se jutott. Kb. 2 órán át kérdezősködtek, hogy miért akartam belépni Szerbiába érvényes okmányok nélkül. Utána kitoloncoltak, ami úgy történt, hogy két gépfegyveres határőr elkísért a magyar sorompóig majd azt mondta: "zurück Ungarn"...a hülye kollégám meg kijavította, hogy zurück nach Ungarn, de hálisten mire reagálni tudtak volna már MO-n voltunk biztonságban... csak azért mondtam el, hogy érdekesen sokat változott a világ. Most nem lehet azt mondani az okmányok nélkül érkezőknek, hogy zurück nach Serbien...
cserebogár
2015. szeptember 04. 15:10
Mennek, ültek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!