A rendőrség vizsgálja a gyorsakadály megrongálását

2015. augusztus 07. 18:59

Nagyjából 2000 forint kárt okoztak azok, akik átvágták az Ásotthalomnál felállított gyorstelepítésű drótakadályt. A rendőrség vizsgálja, hogy a kerítés közelében elfogott 18 afgán határsértő követte-e el a rongálást.

2015. augusztus 07. 18:59

A rendőrség vizsgálja az ideiglenes biztonsági határzár drótakadályának ásotthalmi megrongálását – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken. Szenti Szabolcs tudatta, péntek kora hajnalban a Készenléti Rendőrség járőrei észlelték, hogy ismeretlen tettesek Ásotthalom külterületén egy ponton megrongálták a gyorstelepítésű drótakadályt. Az okozott kár összege mintegy 2000 forint.

A rendőrök a közelben 18 afgán határsértőt fogtak el. A rendőrség rongálás szabálysértés miatt folytat előkészítő eljárást, és tisztázni fogja, hogy a helyszín közelében elfogott határsértők okozhatták-e a felső rögzítő drót elszakadását – közölte az őrnagy.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zenebono
2015. augusztus 08. 15:02
A rendőrség nem fog nyomozni ilyen összegű szabálysértés esetén. Nem éri meg. És mit tud kezdeni az elkövetővel a bíróság? Megtérítteti a kárt? Fogházra ítéli a bíró? Senki nem fog foglalkozni vele, hacsak nem statuálás végett :)
Viz Elek
2015. augusztus 08. 15:00
Szerintem tesztelték,hogy milyen szerszám szükséges a kerítés átvágásához és az eredményt mobilon továbbították az utánuk jövőknek. A szerb oldalon ideje lesz a kereskedőknek nagyobb tétel drótvágóra megrendelést leadni.
zenebono
2015. augusztus 08. 14:09
Az a baj, hogy a 2000 ft nem szabálysértés, és a drót átvágása nem tiltott határátlépés, mert a kerítés túloldala is Magyarország. Ez el lett b...va. Normális kerítés kell nem ez a neccháló.
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 08. 10:12
Szenti Szabolcs közölte, a legnagyobb csoportot reggel Ásotthalom külterületén üdvözölték, ott 70 afgán, 28 pakisztáni, 13 szír, négy kameruni és egy nigériai állampolgár lépte át illegálisan a zöldhatárt. https://kuruc.info/r/2/146719
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!