Mátészalkán is feloszlatták a Fideszt

2015. június 05. 18:57

Belső viták miatt kellett feloszlatni a Fidesz mátészalkai alapszervezetét – mondta el Tilki Attila, a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke. Az alapszervezet újjászervezése rövidesen lezárul.

2015. június 05. 18:57

Feloszlatták a Fidesz mátészalkai alapszervezetét – erősítette meg az erről szóló sajtóinformációkat Tilki Attila, a kormánypárt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke az MTI-nek péntek este. A politikus elmondta, a szervezetben belső viták voltak, amelyeket csak így lehetett megoldani.

Kormánypárti forrásokra hivatkozva a hvg.hu írt arról pénteken, hogy feloszlatták a Fidesz mátészalkai szervezetét. Kovács Sándor választókerületi elnök a hírportálnak elmondta, hogy rövidesen lezárul a városi alapszervezet újjászervezése.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. június 05. 21:46
Kik írják ezeket a címeket? Takán el kellene olvasni, mielőtt megjelentetik. Nem a Fideszt oszlatták fel, hanem a Fidesz helyi szewrvezetét! Van különbség.
*ufó*
2015. június 05. 19:27
Minek elaprózni ? :) Mehet az egész a lecsóba, a Kdnp meg utána, s a haza fényre derűl.
Julismama2
2015. június 05. 19:12
Ha csak egy kicsit is figyeltetek volna Orbánra.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!