TASZ: Jogszerűtlenül korlátozták a gyülekezési szabadságot

2015. február 03. 16:58

Jogszerűen nem tilthat be tüntetéseket a rendőrség, különösen nem így – mondja a TASZ képviselője.

2015. február 03. 16:58

Hegyi Szabolcs, a TASZ programvezetője visszaélésszerűnek minősítette azt, hogy miután a rendőrség tudomásul vette a Pollack Mihály térre tervezett demonstrációt, a TEK mégis megakadályozta azt, ráadásul mindezt törvényes határidőn túl tette, holott a körülmények régóta ismertek voltak. 

Álláspontja szerint korlátozza a gyülekezési jogot, hogy – szándékukkal ellentétben – a tüntetők halló- és látótávolságon kívülre kerültek a Budapestre látogató Angela Merkel német kancellártól, így ellehetetlenült, hogy üzenetüket célba juttassák. 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2015. február 04. 09:07
pár évtizede még az ilyeneket börtönbe csukták a mostani civil haverjaik
Oldgóbé
2015. február 04. 08:04
Ki pénzeli ezt TASZ nevű impotens herebandát? Minek? Kinek van erre szüksége? Ezeket mind oda kell tenni nyúlgátat építeni.
Szabadon ébredők
2015. február 04. 00:32
Kitoltott: hol voltak ezek 2006.-ban? Mikor foglalkoznak Malina Hedviggel és a Székelyekkel? vagy a kárpátaljaiakkal vagy a Vajdaságiakkal?" Ezt cimezhetnéd a cigányvajdádnak, haza és nemzetáruló orbáncbnak is Most hol van mikor egy komplett MAGYAR hadosztály van katlanba zárva kelet-Ukrajnában Miért nem szólal fel a magyarokért, ahelyett hogy a zsinagógában hajbókolna a zsidók előtt Már legalább 3 magyar elesett, de biztos hogy több, csak nekik tudják a nevüket
Szabadon ébredők
2015. február 04. 00:30
kitiltott " hol voltak ezek 2006.-ban? Mikor foglalkoznak Malina Hedviggel és a Székelyekkel? vagy a kárpátaljaiakkal vagy a Vajdaságiakkal?" Ők csak moslékzabáló magyar gójok, miért foglalkoznának velül A TASz csak cigán, zsidó, pedofil és deviánsvédő, minden ami abnormális Ez a feladatuk, bomlasztani a társadalmat, a keresztény értékekeket, a családot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!