A vidék partnere lenne az LMP

2014. március 31. 16:06

Az LMP stratégiai partnerséget kínál a magyar vidéknek - jelentette ki a párt vidékfejlesztési szóvivője hétfőn Balmazújvárosban, sajtótájékoztatón.

2014. március 31. 16:06
Sallai Róbert Benedek közlése szerint az LMP stratégiai partnere kíván lenni a vidéki kis- és középvállalkozásoknak, az agrártermelőknek, az egészséges élelmiszert előállítóknak. A politikus hozzátette, pártjának az a fontos, hogy a termőföld a lehető legtöbb embernek adjon munkát helyben.
 
Az LMP a vidéki foglalkoztatottság helyzetét tartja az egyik legsúlyosabb gondnak, megítélésük szerint ugyanis a fiatalok elvándorlása vidéken okozza a legtöbb problémát – mondta Sallai Róbert Benedek. Elmondta azt is, hogy az LMP konstruktív ellenzékiségre készül.
 
Bárki kerül kormányra, az LMP mindent elkövet, hogy saját értékrendjéből a legtöbbet adaptálja a kormánynak, és mindent megtesz az emberek életminőségének javítása érdekében – mondta Sallai Róbert Benedek Balmazújvárosban, ahol bemutatta pártja helyi jelöltjét, Weiser Irisz Vica biogazdálkodót.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. március 31. 22:12
Nocsak! Én pedig, balga lélek azt gondoltam, az LMP-nek ez a mottója:"Extra Budapest-non est vita- si est vita, non est ita!"Sokaknak feltűnt már, hogy a szénát nem lapátolják, hanem villázzák! Az azonban sok városi embernek sem tűnik fel, hogy a szénát nem kaszálják!Csak a füvet, mivel a megszáradt fű neve a széna! Hát ha eljutnak vidékre, lehet tarhonyát vetni, meg fekete cérnamagot! Befoghatják fényes hintóba a "norfolki négyest"meg a hasonló blődségeket, de az életérzés bizony hiányozni fog!A romantikának már régen vége, esetleg ábrándozni lehet, de már a fecskék sem laknak az eresz alatt, mert nincs jószág, nincs légy!Van viszont TESCO gyümi, meg TV paprika.
Jabotinsky
2014. március 31. 21:27
Nem ez egy "galuti" magyarországi zsidó diaszpórabeli zsidó ember neve. Nem kell szégyellni! Fel kell vállalni, de a saját etnikumot kell képviselni, méghozzá Erec Jiszráélben, az ősök földjén, a világegyetem teleologikus szerkezetében, a zsidóság számára kijelölt helyén, Erec Jiszráélben! Herzl Tivadar az "Altneuland" című művében (régiúj országban) kijelentette —sok más zsidó nacionalistával és patriótával együtt— "a zsidó nép csak ősei földjén születhet újjá." Semmi esetre sem Magyarországon, de legkevésbé sem a magyar vidéken! A Babilóniai Talmud, a Ktuboth tract. 110 /b oldalán, a Talmud egyértelműen kijelenti, hogy "a külföldön, tehát nem Izraelben /!/) lakó zsidóknak nincs Istene". (Magyarországiaknak ez külön figyelmeztetés) Továbbá! A magyarországi zsidóknak is Cionból/Sionból jön ki a tanítás/tórah, és az Örökkévaló/JHWH Szava Jeruzsálemből ( Jelenések Könyve, Mik. 4,2b,) EZ PEDIG NEM MAGYARORSZÁG. Lucki Rebbe 1938-ban mondta „Minden zsidó, aki Erec-Jiszráélbe megy, és minden kalapács, amely munkába lendül ott, kezdete a megváltásnak…”. A zsidóknak Izraelbe kell visszavágyódniuk és nem a "galutba", a kényszerű száműzetésbe, ahonnan többször is elűzték őket és jelen időkben sem népszerűek! Abszurdum, hogy a zsidóság nem saját őseinek hazájában, eredeti etno-szociokultúrájában, történelmi eredet és vallási sorsközösségében akar élni, hanem ott ahonnan egykoron vagy akár többször is kivetették. A zsidóság hazája Erec Jiszráél! Weiser Irisz Vicáé és Sallai Róbert Benedeké is, hiába húzott magára bocskait!
Kiddush Hashem
2014. március 31. 18:50
Úgy látszik, hogy a magyarországi zsidó diaszpóra egyes csoportjai irányt változtattak és a magyar vidéket és a magyar parasztságot célozták meg. GYEREKEK! EZ NEM FOG MENNI! Ahogy az izraeli kibuc zsidói sem választanak maguk fölé gojt, úgy a magyar parasztság sem fog megbízni az érdekképviseletével zsidót. Hiszen már számtalanszor megégette a kezét. Mindenki maradjon a saját fajtájánál. Ez a béke záloga!
imres
2014. március 31. 17:18
"A vidék partnere lenne az LMP" Hogyne, hogyne. Egy párt, amelyiknek vidéken se híre, se hamva. Aha. Én az eszkimók képviseletét vállalom. Remélem, ők is így gondolják. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!