Vona, a mátrai láncfűrészes

2013. december 06. 12:53

A Mátrában folytatta álruhás országjárását Vona Gábor: ezúttal a láncfűrészes favágással ismerkedett.

2013. december 06. 12:53

Az izgalmas fakivágási pillanatok után Vona Gábor az élményeiről vallott és a fakitermelés helyzetéről beszélt az N1TV-nek. A riportban megszólal Strubel József, a magyar timbersport válogatott tagja is.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
meteor
2013. december 07. 00:57
Rovarírtó mikor lesz? Tudok néhány helyet ahol elszaporodtak!
egysegelem
2013. december 06. 22:22
Egyszer lancfureszeltem eletemben amikor meg egyetemre jartam az egyik telkunkrol kellett par fat kivagni es felapritani, 4 ora utan mar nem tudtam felemelni a gepet, masnap reggel behajlitott ujakkal ebredtem, es nem tudtam oket megmozditani, kinyujtani, annyira fajtak. Kb 2 napig nem tudtam evoeszkozoket fogni. :))) Azota becsulom a favagokat. :)
lutra
2013. december 06. 21:17
Jobbikos Stihl reklám. Ez már kampánypénz? A jó öreg magyaros munkaszervezés: ketten fognak egy láncfűrészt. Zseniális.
Akitlosz
2013. december 06. 21:13
Felénk motorfűrésznek hívják. Vagy stihlfűrésznek. Nem rossz cucc, csak túl sok fűrészport csinál, így sok faanyag megy veszendőbe a keskenyebb fűrészekhez képest. Amúgy nincsenek már olyan erdők, amelyekben olyan fák lennének, amelyeket Döbrögi ne érne át. Már nem nőnek a fák az égig, s több száz évig sem sajnos. Amúgy gáz helyett olcsóbb fával fűteni, ráadásul a fa, ha jól gazdálkodnak az erdőkkel, akkor sohasem fogy el. Nem ártana több erdő, már csak a több oxigén miatt is, nem csak a több faanyagért, valamint azért, hogy az állatoknak több életterük legyen, s jobban tudjanak közlekedni. A több erdő tehát csökkenti az ország energiafüggőségét és kiszolgáltatottságát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!