Az Együtt 2014 szerint közmunkásokat toboroznak Bajnai ellen Nyírbátorban

2013. november 23. 18:56

Az Együtt 2014 szerint az aktivistájuk felvétele azt bizonyítja, hogy közmunkásokat toboroznak Bajnai Gordon nyírbátori látogatása ellen tüntetni. Négyre vagy háromra. Bátorba vagy nem Bátorba. Ötezerért vagy többért.

2013. november 23. 18:56

Az Együtt 2014 aktivistája által rögzített, több helyen vágott videón három férfi beszélget, az aktivista és két másik. Az Együtt 2014 szerint ez bizonyítja, hogy a polgármester közmunkásokat bérel fel azért, hogy Bajnai Gordon ellen tüntessenek.

A beszélgetés leirata (már ha minden jól értettünk): 

- Mondja felhív tíz embert a polgármester, hogy egy tíz embernek részt kell venni, aki akar, nem kötelező. Négy óra után lesz. Egy páran mondtuk, hogy mi nem vállaljuk

- Négy óra után kéne kijönni?

- Igen

- De hát háromra jön a Bajnai. Miért jönnek négyre a libások?

[vágás]

- Ötezer fölött kaptam, hallod, ötezret. 

- Nem mondja!

- Tényleg! 

- Ez komoly?

- És nem. Engem meg kirúgnak a munkahelyről.

- Igen? Miért, azért mert nem jössz, vagy miért?

- Nem, ott dolgozunk, itt, a másik utcában. Hol a gyújtóm?

- Nincs itt.

[vágás]

- Ki fogják csúfságolni szegényt. 

- Igen?

- Ááá, biztos. [érthetetlen rész] a polgármester. Jó, nem muszáj. [érthetetlen rész] ötezer forint. Hát ezt beszívtad! 

- Intett nekem. Már hun mentem vóna be? 

- Hát de nyilván van, aki rááll. Nem? Hát szóval azért ötezer forint az nagy pénz, akárhogy nézzük azért mondjuk kint kell lenni egy tíz percet, az nem egy összeg. Meg nem egy meló.

- Így már tudtam volna, hogy itt kell, azt mondták, hogy Bátorban kellesz, azt itt kell. 

- Most itt kell végül, nem Bátorba'?

- Nem tudom, most mi van, hát fölfele beszél minden munkás.

[vágás]

- Itt leszek, el is fogok nézni, mert nem láttam őszintén Bajnai Gordont, de kíváncsi vagyok, hogy néz ki, mert csak tévéből lássa az ember. Kíváncsi vagyok, de libákat fognak, meg ilyen dolgokat, ááá...

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2013. november 24. 18:03
Burmann 2013. november 24. 17:09 Idézet az Oktatófilmen a nyírbátori közmunkás törpök c. írás hsz-ból Bocs, de ezt a poént le kell lőnöm: "Mert azért egy kisebb elkúrás csak belopakodott oldalvást a zseniálisan megtervezett és mesterien kivitelezett leleplezésbe. Egy olyan apróság, miszerint Nyírbátor polgármestere, aki Balla Jánosné nevet kapta (-) a mozgalomban, történetesen szocialista. Nem csak érzelmeiben, pártszínekben is." És tényleg: http://www.nyirbator.hu/testulet --- Szegény szocik, most meg az Együtt-PM cseszett ki velük.
tango47
2013. november 24. 16:22
Hát az tényleg hihetetlen, sőt mondhatnám életszerűtlen, hogy egy ilyen briliáns gondolkodó (nem értettünk hozzá, nem is láttam libát életemben st.) ellen valaki spontán tüntetne.
Fedor
2013. november 24. 15:45
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy a bajai videó készítőinek pont az volt a szándéka, hogy minden későbbi VALÓDI videót hiteltelenné tegyenek, hisz lám, most is, minden bizonyíték nélkül már a többség erről beszél, és nem arról, hogy akár igaz is lehet (nem tudom, hogy az -e, várjuk ki a végét). Innentől kezdve lehet találgatni, hogy vajh kiknek állhat ez érdekében. Annyit segíthetek, hogy az MSZP-nek és szövetségesinek nagyon nem.
Piréz Robert
2013. november 24. 15:15
http://www.tutiblog.com/2013/11/oktatofilmen-nyirbatori-kozmunkas-torpok.html?v=1
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!