Szolidarít az MSZP Molnár Gyulával

2013. október 30. 16:27

Közleményben fejezte ki szolidaritását az MSZP Molnár Gyulával, a párt fővárosi közgyűlési képviselőjével, akit szerdán hivatali visszaélés miatt nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Fővárosi Ítélőtábla.

2013. október 30. 16:27

A XI. kerület korábbi polgármesterét pénzbüntetéssel is sújtották, valamint két évre eltiltották a közügyek gyakorlásától. Az ügyészség azzal vádolta őt, a most hat hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt Lakos Imrét, volt SZDSZ-es alpolgármestert és egy ügyvédet, hogy 2006-ban Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl környékén pályáztatás nélkül próbáltak magáncégnek átjátszani egy 38 hektáros telket.

Az MSZP az MTI-nek küldött közleményében arra emlékeztetett, hogy Molnár Gyulát első fokon bűncselekmény hiányában mentette fel a bíróság, másodfokon azonban elítélte. „A két ítélet teljesen ellentétes egymással, így az MSZP kíváncsian várja a Kúria harmadfokú ítéletét” – közölték, egyúttal kifejezve szolidaritásukat Molnár Gyulával.

Molnár Gyula 1994 és 2010 között parlamenti képviselő, 2002 és 2010 között polgármester volt, jelenleg a Fővárosi Közgyűlésben képviselő. A jövő évi országgyűlési választáson nem indul, de korábban kinyilvánította: újra megméretné magát a XI. kerületi polgármesteri címért.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktuszvirág
2013. október 30. 20:39
Én reménykedem,hogy le fogja ülni.
Szőke Ciklon
2013. október 30. 20:29
Hát igen. Ez a párt mindig szoros és bensőséges kapcsolatot tartott az alvilági bűnözőkkel. Ebben segítségére van a telavivi tévé, ahová az összes, lebukott, vagy megvádolt (balliberális) bűnöző meghívást kapott, vagy kap, ahol természetesen közös megegyezéssel megállapítják, hogy ez egy koncepciós per. Egy tisztességes pártnak inkább elhatárolódni kellene bűnöző tagjaitól. Mondom egy "isztességes Pártnak"!
tunde04
2013. október 30. 17:57
" közölték, egyúttal kifejezve szolidaritásukat Molnár Gyulával." Free Humvald! :D
fogd a pénzt és kuss
2013. október 30. 17:21
kiváncsian várják??? inkább tele gatyával ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!