Ismét Budapest utcáit járja a Google Street View autója

2013. július 16. 18:02

Munkatársunk eddig felderítetlen belvárosi utcákon látta kedden a Google kémjárművét. Egy, a Vitkovics Mihály utcát elálló tűzoltóautó miatt lehet, hogy most sem sikerült hiánytalanul lefotózni a környéket.

2013. július 16. 18:02
mandiner .

Budapest utcáit járja a Google Street View autója, munkatársunk kedden délután a Belvárosban találkozott a jellegzetes, felmatricázott járművel, aminek a Vitkovics Mihály utcában egy tűzoltóautó állta el az útját.

A Google Street View képei alapján a legutóbbi felvételek valamelyik ősszel készülhettek. Akkor a kamerás autó elakadt a Gerlóczy utcai süllyedőoszlopos beléptetésnél, így az V. kerületi övezet több utcája, például a Semmelweis utca vagy a Városház utca is szűz terület maradt a szolgáltatás térképén.

Könnyen lehet, hogy most sem sikerült teljesen bejárni a környéket, mivel az egyirányú Vitkovics Mihály utcában a kamerás autó álldogált egy ideig a tűzoltókkal szemben, majd visszatolatott, és a a Semmelweis utcán át a Kossuth Lajos utca felé távozott.

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mefisto
2013. július 17. 08:51
Integessetek szépen az NSA-nak!!!! :-D
Ouroboros
2013. július 16. 19:36
A Geogessr-t vágjátok? Nagyon vagány játék, nekem bejön. http://geoguessr.com/
micream
2013. július 16. 19:04
valószínüleg széles gábor öntöltő energiacelláinak a tervrajzait akarják megszerezni, mert aki azt birtokolja, az lesz a világ ura. de jól kösse fel a gatyáját aki megpróbálja elhappolni a világuralom lehetőségét a kedves grazi beteg elől.
Diner Man
2013. július 16. 18:21
Snowdent keresik....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!