Keleti szerint sokat fejlődött az Attraction

2013. június 10. 09:35

Az Attraction-t a Csillag születik-ből egykor kiejtett zsűritagok drukkoltak a Britain's Got Talent-et végül megnyerő csapatnak.

2013. június 10. 09:35

A Britain's Got Talent-en most győzedelmeskedő Attraction Látványszínház 2007-ben a Csillag születik-en is indult, de a zsűri akkor kiejtette őket. Az Index felhívta az egykori zsűritagokat és megkérdezte tőlük, drukkolnak-e most a magyar csapatnak.

Fábry Sándor és Náray Tamás nem vette fel a telefont, Keleti Andreával ugyanakkor sikerült beszélni. Az egykori zsűritag úgy vélekedett, sokat fejlődtek a Csillag születik-hez képest és „akkor még kezdeti stádiumban voltak, még csak helyes, izgalmas effektek voltak, amiket megmutattak”. Keleti elmondta: akkor még nem születtek a mostaniakhoz hasonló történetek a produkciók során, szerinte pedig ez a csoport egyik nagy erőssége. Hozzátette: szorít az Attraction-nek.

Falusi Mariann is úgy gondolta, nagyon jók a Britain's Got Talent-en induló magyarok, mint mondta, reméli, „ezt más is így gondolja”.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egykettő
2013. július 22. 15:43
Te is izléses vagy, csak éppen egy noname kommentelő a Mandineren.
Haragosi
2013. június 12. 10:28
Belegondolt már valaki, hogy milyen visszhangja lenne egy hasonló produkciónak ami nem brit hanem magyar történelmi képeket, jelképeket mutatna hasonló módon?
kálmi
2013. június 12. 08:04
"Az olvasók nagy része is így néz ki. Ez a demokrácia." Hogy mi köze a demokráciának ehez a ruhátlan Kovács Pistikéhez még akkor is, ha az olvasók nagy része így néz ki? ( Mondjuk reggel munkába menés előtt. Elméletileg ez egy riporter lenne, vagy mi a fene? Legközelebb egy szál faszban interjúvolnak a partlamentben? Ha a hülyeség fájna ezek az " alternatívok" üvöltöznének a kíntól.Hányingere van az embernek tőlük, de tényleg.
egykettő
2013. június 12. 08:04
Az olvasók nagy része is így néz ki. Ez a demokrácia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!