Jobbik demonstráció: Rajka nem Pozsony kerülete

2012. október 21. 10:12

Félpályás útlezárással tiltakozik hétfőn a Jobbik a szlovák határ mentén található Rajkán amiatt, hogy egy ingatlanfejlesztő Pozsony VI. kerületeként hirdeti a magyar települést – számolt be a NOL.

2012. október 21. 10:12

Félpályás útlezárással tiltakozik hétfőn a Jobbik a szlovák határ mentén található Rajkán amiatt, hogy egy ingatlanfejlesztő Pozsony VI. kerületeként hirdeti a magyar települést – számolt be a NOL. A portál emlékeztetett: Rajka háromezer lakójának ma már csaknem fele szlovák állampolgár, és többségük Pozsonyban dolgozik. Az itt letelepedett családok állítják: Magyarországon olcsóbban jutnak ingatlanhoz, egészségesebb a levegő, s munkahelyüket is annyi idő alatt érik el, mintha a szlovák főváros centrumában élnének.

A NOL szerint a szlovák határ közelében óriásplakátokon és pozsonyi reklámújságokban folyamatosan hirdetik a rajkai lakásokat, az ingatlanbefektetők pedig rendre új társasházakat építenek.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trillian
2012. október 22. 01:37
Köszönöm, csak a "mai" hírek közt kereste.
Trillian
2012. október 21. 18:24
Nekem az furcsa, hogy erről egyik hivatalos Jobbik portálon (jobboik.hu, Barikád), de még a kurucon se írnak, csak a Népszabadságon.
szkeptikus
2012. október 21. 14:52
Azon kellene gondolkodni, hogy miért sokkal olcsóbb Rajka, mint a határ túlodala. Ha probléma van, az okokat kell(ene) megszüntetni. Megköszönném, ha valaki megmondaná, miért olcsóbb.
nyugalmazott tanár
2012. október 21. 14:47
Pozsony a magyar koronázóváros. Passz. Nincsen ezen mit rágódni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!