HVG: Óbuda polgármestere Kocsis Mátét kritizálta

2011. november 11. 10:25

Kocsis Máté hajléktalanpolitikáját kritizálta Bús Balázs óbudai polgármester anélkül, hogy kimondta volna a VIII. kerület politikusának nevét, vagy a hajléktalan szót - írja a hvg.hu.

2011. november 11. 10:25

„A főváros vonzza az elszegényedett embereket, ez mára politikai kérdéssé vált, de Budapest néhány kerületében nem megfelelő választ adtak rá, rendészeti kérdéssé tették” - mondta Bús Balázs óbudai polgármester a kerületi szociális munka napján. „Válsághelyzetben megindul a bűnbakkeresés, de felelős, és differenciáltan gondolkodó politikus nem kovácsol ebből politikai tőkét” - tette hozzá utalva Kocsis Máté józsefvárosi fideszes polgármester intézkedéseire utalva.

„A közbiztonság ismert helyzete mellett ellentmond a józan észnek, hogy a rendőröket a szegények elleni fellépésre használják fel, ez a szolidaritás hiányát jelzi” - mondta a polgármester, aki azt is közölte, hogy a szegények iránti szolidaritást ferences diákként tanulta, és Óbudán a kereszténydemokrácia alapértékei szerint vezetik a kerületet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!