Spanyol cég gyárthatja a debreceni villamosokat

2011. július 29. 11:54

Spanyol cég nyerte a hatodik alkalommal kiírt debreceni villamostendert. A szerződéseket legkorábban augusztus közepén írhatják alá.

2011. július 29. 11:54

A spanyol CAF cég nyerte a hatodik alkalommal kiírt debreceni villamostendert. Pajna Zoltán (Fidesz), Debrecen gazdasági ügyekért felelős alpolgármestere szerint hat gyártó tett ajánlatot a villamoskocsik legyártására, a közbeszerzési eljárás során technikai okokból négyet kizártak, a két érvényes pályázó - a spanyol CAF és az olasz AnsaldoBreda - közül az előbbi szerzett jogot a villamosok gyártására és leszállítására.

Pajna Zoltán hozzátette: a győztes pályázónak 18 darab, alacsony padlómagasságú villamost kell leszállítania 2014 januárig. Az alpolgármester közlése szerint a győztes pályázóval augusztus 16-án kötik meg a szerződést, ám amennyiben a vesztes jogorvoslattal megtámadja a döntést, a szerződéskötés elhúzódhat szeptemberig.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. július 29. 14:07
"Spanyol cég gyárthatja a debreceni villamosokat" A spanyol debrecenit meg kínai cég gyártja. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!