Gyenesdiás: Harc az erdőtűz ellen

2011. április 10. 19:42

Erdőtűz ütött ki Gyenesdiás és Vonyarcvashegy határában. A tűzoltók és a lakosság közös erőfeszítéseket tesz a tűz visszaszorítására.

2011. április 10. 19:42

Erdőtűz ütött ki Gyenesdiás és Vonyarcvashegy határában. Gál Lajos, Gyenesdiás polgármestere elmondta: tűzoltók és az önkéntesek, illetve a lakosság riasztása is megtörtént.

Az erdőhöz közel élőket hátsó kertjeik locsolására kérik, míg a tűzoltók a két település közös Mély utcájának tűzcsapjaiból próbálnak vizet vezetni az erdőbe. A tűzoltók jelenleg szerszámokat, lapátokat is osztanak a gyülekező lakosságnak.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsány Viktor
2011. április 10. 23:44
Szerintem Coh-Bendit gyújtotta fel. Vagy a Gyurcsány.
Mitya Ivanov
2011. április 10. 21:48
ez történik akkor, amikor tájidegen feketefenyővel ültetik be az egyszer már letarolt dolomit alapkőzetes dombokat, ahol a sok csapadékszegény év miatt megbetegedtek a fenyőfák, majd elszáradtak. Ez+a mostani száraz tavasz okozta ezt a tüzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!