Lehallgathatják Földesi-Szabó ismerőseit

2010. december 28. 09:21

Valószínűsíthető, hogy lehallgatják az Egymásért Alapítvány szökésben lévő korábbi vezetőjének ismerőseit - értesült a Bors.

2010. december 28. 09:21

Vélhetően lehallgatják a milliárdos nagyságrendű adócsalás miatt hét évre ítélt Földesi-Szabó László ismerőseit, illetve hozzátartozóit - értesült a Bors. Az Egymásért Alapítvány titkosszolgálati hátterű korábbi vezetője szökésben van, miután ítéletének bírói indoklása közben kisétált az igazságszolgáltatás épületéből.

Az ORFK sajtóosztályán a Borsnak elmondták: minden lehetséges és szükséges lépést megtesznek, és a szokásos körözési tevékenységet végzik: vagyis ellenőrzik Földesi-Szabó lakcímét és tartózkodási helyeit.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2010. december 28. 15:40
Azért Bálint Toncsi telefonjába én is szívesen belehallgatnék... Persze, ha nem lennék úriember.
nyugalmazott tanár
2010. december 28. 10:08
Mi ebben a meglepő? A szökésben lévők esetében ezt mindig is megtették.
Senior
2010. december 28. 09:45
Ennek, ebben a formában nincs jogalapja. De majd előkerül ő is. Lehallgatni a bírónőt kell, korrupciós bűntett gyanúja miatt, illetve azonnali hatállyal felfüggeszteni.
bmucsai
2010. december 28. 09:32
Ez a fagylalt visszanyal esete. Annak idején a FIDESZ politikusainak az "ismerőseit" halgatták le, vagyis akikkel beszéltek. Most azokat a politikusokat hallgatják majd le, akikkel kapcsolatban volt a szakember. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!