Verekedő képviselő

2009. október 02. 17:25

Ökölharcba került egy fideszes önkormányzati képviselő Dévaványán.

2009. október 02. 17:25
Ököllel kétszer is az arcába csapott egy rokkantnyugdíjas embernek a dévaványai Kék teve nevű kocsmában egy helyi fideszes önkormányzati képviselő. Még szeptember 26-án este egy dévaványai fideszes képviselő megtámadta a „dolgát végző" nyugdíjast. A konfliktus hátterében állítólag egy évtizedekkel ezelőtti szidalmazás, illetve egy közelmúltbeli focimeccsen történt bekiabálás áll. Az esetnek több szemtanúja is volt, sőt feljelentés is született az ügyben.

Oltyán Sándor, a térség illetékes rendőrkapitánya megerősítette a feljelentés tényét, és mivel a beszerzett orvosi látlelet alapján könnyű testi sértésnek minősült az eset, az ügyben a szarvasi városi bíróság fog döntést hozni.

Az MTI-nek időközben sikerült telefonon elérnie Dékány József képviselőt, aki elmondta, hogy már évek óta inzultálta őt, illetve a helyi képviselő-testület tagjait a későbbi sértett. Kijelentette, nem volt ittas: egy sört és egy röviditalt fogyasztott. A kocsmába a feleségével tért be, és már akkor szidalmazta őt az idős férfi. Később a WC előterében is folytatta, s ekkor került vele konfliktusba úgy, hogy esetleg „felsértette az orrát". Sajnálja, hogy ilyen lejárató ügybe keverte egy helyi internetes portál, ám tettéért vállalja a felelősséget - mondta. (MTI)

Nyugdíjast vert egy képviselő (Békés Megyei Online)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!