Bodnár nem ivott, a biciklis igen

2009. szeptember 01. 15:41

Ittas volt a Bodnár László által halálra gázolt kerékpáros - derül ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség keddi közleményéből.

2009. szeptember 01. 15:41
A Debrecen hátvédje pénteken gázolta el egy vele azonos irányban haladó kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. A megyei rendőr-főkapitányság kedden kapta meg az előzetes igazságügyi orvos szakértői véleményt az elgázolt férfi boncolásáról, és ez kimondja, hogy a férfi a halála időpontjában "igen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt". A rendőrségi vizsgálat azt is megállapította, hogy a láthatósági mellényt viselő biciklis az út felezővonalának közelében haladt, amikor az autó hátulról elütötte. Bodnárt megszondáztatták a helyszínen, de a teszt nem mutatott ittasságot.

Az ügyben a megyei főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat büntetőeljárást. A rendőrség közlése szerint még nem készült el az igazságügyi műszaki szakértő jelentése, amely többek között arra ad választ, hogy a gépkocsi mekkora sebességgel haladt a baleset bekövetkeztekor. A sportolót csak ezután hallgatják ki, és "a felelősség kérdésének mérlegelésére csak ezt követően kerül sor". Bodnár az eset miatt úgy döntött, hogy nem vállalja a szereplést a válogatott szombati, a svédek és jövő szerdai, a portugálok elleni világbajnoki selejtezőjén.

Ittas volt a Bodnár által elgázolt biciklis (origo,MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!