Gój Motoros Egyesület válasza Bencsik Gábornak

2015. február 20. 16:15

Én Önt személyes nem ismerem, bár írásait igen, de ahogy látom, Önnek fogalma sincs a Gój Motoros Egyesületről, annak szellemiségéről, munkásságáról, sikereiről, mégis azt a látszatot kelti, mintha mi a nyilas eszmékhez köthetőek lennénk.

2015. február 20. 16:15
Mészáros Imre

Tisztelt Bencsik Gábor Úr!

Ön az alábbiakat írta a Mandiner oldalán, idézem:
„Amúgy a nyilasok sem egy vállalható társaság.
Aki járt már egy kicsit közel ennek a pártnak a hátországához,
az tudja, hogy elképesztő alakok nyüzsögnek arrafelé.
Hozzájuk képest a goj motorosok piros nyakkendős úttörők.
A tetovált horogkereszt a legkevesebb.
A nyílt zsidózás, cigányozás a minimum.”

Én Önt személyes nem ismerem, bár írásit igen, de ahogy látom Önnek fogalma sincs a Gój Motoros Egyesületről annak szellemiségéről, munkásságáról, sikereiről, mégis azt a látszatot kelti, mintha mi a nyilas eszmékhez köthetőek lennénk.
Nem is értem, hogy mi ebben a témában miért jutottunk Önnek eszébe?!
Ön is abba az újságírói kategóriához tartozik, akik szeretnek címkézni minden tényszerű ismeret nélkül.
Fennállásunk óta, mi egyetlenegy párttal sem ápolunk kapcsolatot, így a Jobbikkal sem, de ha megkérdezne az álláspontomat akkor ahogy motorosoknál ez szokás, nyíltan és egyenesen válaszolnék a kérdéseire, vagy netán tájékozódhatna is, például az egyesület alapítói okiratából!

Egyesületünk tagjai közt egyetlenegynél sem lelhető fel horogkereszt a testén - motorján, ahogy a csapat jelképeiben sem!
Mint az egyesület elnökeként tájékoztatom, hogy nyílt zsidózás vagy cigányozás sem volt.
Fennállásunk óta soha semmilyen bűncselekményt sőt szabálysértést sem követtünk el rendezvényeink során, amit egyébként ellenőrizhet a rendőrségen.

Tekintettel arra, hogy tagjaink jó hírnevét megsértette, akik közt elismert és közismert személyek is vannak, elvárom Öntől a felénk nyílt bocsánatunkat kérő írását, amit a Mandineren megjelentett, amennyiben erre még sem hajlandó, úgy kénytelen vagyok jó szokásunk szerint a jog eszközeivel érvényt szerezni a jogsérelemért, természetesen tetemes sérelem díj megállapítása mellett.
Lásd például az ATV György Péter esztéta esetét - jogerős bírói ítélet bocsánatkérő nyilatkozat megjelenítse az ATV-n és 500 000 Ft sérelem díj!
Tájékoztatom, hogy jelenleg az ilyen és hasonló ügyek miatt 98:4-re állunk, természetesen a javunkra!

2015. február 23-ig várom szíves válaszát, üdvözlettel:

Mészáros Imre
elnök,
Gój Motoros Egyesület

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2015. február 21. 13:16
Mészáros Imre! Veszprém előtt kivel és mire fogadott?
briganti
2015. február 21. 10:28
A Goj Motorosokat lehet szidni, nem szeretni. Én azt kívánom, hogy ők legyenek a legkártékonyabb, legrosszabb civil szervezet Magyarországon - akár norvég pénzből is....he-he-he... Jó csapat.
Gvio
2015. február 21. 09:41
Persze,hogy van 5700 éves nép...Palesztin a becsületes nevük.
imiblues
2015. február 21. 09:28
TÁJÉKOZTATÁS! Mindazoknak szól, akik tájékozatlanok, főképpen a bal-liberális médiának köszönhetően. Lásd 2006-óta 99:4 a javunkra. 1. A csapat 1991-óta létezik, 2005-ben döntöttünk arról, hogy jogi személyként ténykedünk tovább. Ugyanis 2005. szeptember 9-11 között a Székelyföldön történt árvíz károsultaknak segítettünk. Ez valakiknek nem tetszett és megbüntettek minket. Ugye tudjátok, hogy akkor melyik politikai szövetség volt hatalmon. 2006. nyarán jogerősen bejegyzett szervezett lettünk. Az első támadás a nevünk miatt az Index volt. Már akkor jeleztem a médiának, hogy nem tűrünk el semmilyen hamis és hazug állításokat! Soha nem voltunk ott semmilyen párt rendezvényen! Nálunk csak az EMBER számít, de nyíltan vállaljuk a politikai világnézetünket. A csapat hűen tükrözi a 2014-es április 6-i választások eredményét. Ha valakinek ezek után sem világos és kérdése van bátran hívjon a 30-9-41-61-81 számon és felvilágosítom! Mészáros Imre elnök, Gój Motoros Egyesület U.I.: motorozni mentem a hétvégén, tehát nem áll módomban itt válaszolni senkinek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!