Palesztinpártiak Auschwitzban – tüntetők zavarták meg az Élet menetét

2024. május 13. 07:14

Az idei megemlékezésre olyan emberek is érkeztek Izraelből, akik egykor átélték a holokauszt borzalmait, tavaly pedig a Hamász 1200 áldozattal járó mészárlását.

2024. május 13. 07:14
null

Nyitókép forrása: Az ATV Youtube-oldala

Ők már vonultak egyszer itt 80 éve, és most nem tudtak méltón megemlékezni a saját szüleikre, akiket itt szakítottak el tőlük, és itt öltek meg a gázkamrákban

– nyilatkozta Verő Tamás rabbi Auschwitzban az ATV Heti Világhíradónak annak kapcsán, hogy palesztinpárti tüntetők zavarták meg az idei Élet menetét.

A rabbi elmondta, hogy az idei megemlékezésre olyan emberek is érkeztek Izraelből, akik egykor átélték a holokauszt borzalmait, tavaly pedig a Hamász 1200 áldozattal járó mészárlását. A menetet azonban palesztinpárti tüntetők zavarták meg. 

A Tel-Avivi Egyetem és az Amerikai Rágalmazásellenes Liga jelentése szerint a Hamász támadása óta számos országban megugrott az antiszemita incidensek száma. Emiatt egyre veszélyesebb a zsidó jelképek viselése, és általában a zsidóság nyilvános megélése.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 280 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. május 17. 11:47
KIZÁRÓLAG a HamaSS tehető felelőssé a közel-keleti konfliktus civil áldozataiért. Az izraeli civileket ők maguk mészárolták le, az arab civileket pedig pajzsként használták a harcok során. A rakétavetőiket iskolákba és kórházakba telepitették, Ugyanitt voltak a fegyverraktáraik is. Még az ENSZ segélyszervezetibe is beférkőztek. Számos ország ezért függesztette fel ezen szervezetek támogatását. aminek éhező civilek látták kárát, de a HamaSS-t a saját népe szenvedése sem érdekli. Ők zsidóvérre szomjaznak, és ezt nem is tagadják.
0123456789-2
2024. május 13. 16:24
Újra terjeszti az ezerszer hallott lózungjait a nemzetiszocialista, rasszista, antiszemita nyilasocska @alexandrosz-2, terjed róla bűz , ömlik a fekália.
alexandrosz-2
2024. május 13. 14:39
Helyes! Minden normális ember alapvető morális kötelessége tiltakozni az apartheid zsidó terrorállam népirtása ellen. A világszintű tiltakozás és a terrorista, népirtó cionizmus elutasítása nem muszlim hit, nem iszlamizmus és nem muszlim terrorizmus, hanem természetes reakció a zsidók embertelenségére és aljasságára. Az amerikai egyetemeken végigsöprő, és immár egyes nyugat-európai felsőoktatási intézményekre is átterjedő demonstrációk világosan jelzik: a befektetett dollármilliók, a példátlan propaganda tevékenység és a megfélemlítés ellenére azért az egyetemisták jelentős része képes megőrizni tisztánlátását és erkölcsi érzékét. A tüntetések elleni brutális rendőrségi fellépés, a média hamis tudósításai, valamint a tiltakozó mozgalmak résztevőinek megbélyegzése pedig az eddig sunyuló, de immár egyre brutálisabb zsidó zsarnokság kiépülésének egyértelmű bizonyítékai.
Zsolakomarom
2024. május 13. 09:55
a munkara alkalmatlanokat + kolkoket azonnal elgazositottak..... regebben ez volt a mese, most meg 80 evvel kesobb meg mindig elnek ? ugyes
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!