Elég volt? Razziáztak a Hamász támogatói ellen Németországban

2024. május 16. 12:09

Csütörtök reggel a német rendőrség Duisburgban négy épületet kutatott át, a betiltott „Palesztina Szolidaritás Duisburg” csoport vezetőinél.

2024. május 16. 12:09
Raids against illegal gambling in Duisburg

Kép forrása: Getty Images

A német rendőrség nagyszabású razziát tartott a Hamász támogatásával gyanúsított csoportok ellen, többek között Duisburgban, ahol négy házat kutattak át, írja a Welt

A hatóságok célja az volt, hogy bizonyítékokat gyűjtsenek az állítólagosan terrorista tevékenységeket támogató szervezetek ellen. A razzia során készpénzt, dokumentumokat és adathordozókat foglaltak le. Az akció része volt egy szélesebb körű műveletnek, amely több német városra is kiterjedt. A razzia hátterében az áll, hogy ezek a csoportok a Hamász terrorszervezetet támogatták, amelyet Németország és az EU is terrorszervezetként tart nyilván. 

Ez a tilalom pontosan a megfelelő időben érkezik, és világos üzenetet küld. A Palesztinával való szolidaritás gyakran zsidógyűlöletet takar, ahogy az a ma betiltott szervezet esetében is megfigyelhető volt”

 – mondta Herbert Reul Észak-Rajna-Vesztfália tartományi belügyminisztere, hangsúlyozva, hogy az állam határozottan fellépett a szélsőségek ellen.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­k­e­­l­d­ ­­a­ ­s­­z­e­x­­­i­­­ ­­p­­u­­n­­­c­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
szabadabb
2024. május 21. 09:03
Aki segíteni akar a palesztinoknak az térítse meg őket! A vallásuk predesztinálja őket a gyűlöletre!
alexandrosz-2
2024. május 17. 06:44
Az antifáz meg a moszadot nem talaljak a hamasz miatt a nemet balfaszok. Ja. Akik a hamaszt hajtjak maguk az antifa és a moszad is.
Martell 2
2024. május 16. 21:50
Persze addig nem volt baj az iszlámistákkal, amíg simán németellenesek voltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!