Luxusjachtos embercsempészeket fogott a görög parti őrség

2023. augusztus 31. 18:12

51 migránst szállítottak Törökországból a görögországi Mükonosz üdülőszigetre.

2023. augusztus 31. 18:12

A görög parti őrség őrizetbe vett három embert, aki a gyanú szerint egy luxusjachton szállított 51 migránst Törökországból a görögországi Mükonosz üdülőszigetre – olvasható az MTI közleményében. 

A hajón utazókat szerdán az égei-tengeri szigeten vették őrizetbe. Kihallgatásuk során beszéltek a hatóságoknak a feltételezett embercsempészekről és a 27 méter hosszú Aurora luxusjachtról, amelyen utaztak.

A parti őrség négy járőrhajó és egy helikopter segítségével talált rá Pátmosz szigeténél az amerikai Delaware állam lobogója alatt hajózó jachtra. 

Az elmúlt három nap alatt több mint háromszáz migránst vett őrizetbe a görög parti őrség az Égei-tengeren és a Jón-tengeren.

(MTI)

Nyitókép: STRINGER / AFP

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. szeptember 01. 08:22
új biznisz a láthatáron magyarország legokosabb emberének? :D
Kozmosz
2023. szeptember 01. 01:50
Obsitos, az a Téli Palota előtt van.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 31. 22:15
Mellékes jövedelem Kakadunak, Borkainak vagy Lölőnek?
Obsitos Technikus
2023. augusztus 31. 21:11
Ezzel csak egy a baj, hogy Aurora nevű jachtból csak 74 méteres van, és az egy hónapja horgonyoz egy Isztambul melletti kikötőben. "amerikai Delaware állam lobogója alatt" :-)))) Jó hogy nem Jászárokszállási lobogó alatt .-DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!