Motoros pumpa fújta fel a teherautósofőrt

2011. május 25. 13:25

A rajzfilmekhez hasonló morbid eset történt Új-Zélandon: egy motoros pumpa felfújt egy teherautósofőrt. A férfin csak a gyors intézkedés segített.

2011. május 25. 13:25

A férfi olyan szerencsétlenül esett el, hogy baloldali farpofájába belefúródott a pumpa hegye, a szerkezet pedig nagy nyomással fújni kezdte a férfiba a levegőt. A sofőr magatehetetlenül feküdt, de ordítozására felfigyeltek kollégái, és azonnal megnyitották a pumpa biztonsági szelepét, a szerencsétlenül járttal pedig kórházba száguldottak.

Az orvosok szerint a levegő elválasztotta egymástól az izom- és a zsírszöveteket, de szerencsére nem hatolt be a férfi véráramába. Ugyanakkor némi folyadékot préselt egyik tüdőlebenyébe. Mindent egybevéve a sofőr szerencsésnek mondhatja magát, hogy túlélte a balesetet, ráadásul komolyabb baj nélkül. A sofőr saját elmondása szerint úgy érezte, hogy felrobban a teste, felfúvódott, mint egy focilabda.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!