Vitézy Dávid elárulta, hol nyitna vidámparkot Budapesten

2024. április 11. 16:07

A főpolgármester-jelölt a legjobb európai üzemeltetőket felmérve találna befektetőt.

2024. április 11. 16:07
null

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

A Blikk vendége volt legutóbb Vitézy Dávid, akitől azt kérték, mondjon egy olyan számonkérhető ígéretet, ami újdonság lehet a választóknak. Erre az LMP jelöltje azt mondta, a hétvégi szabadidős lehetőségek terén van mit tennie a fővárosnak. 

Az államnak újra kell nyitnia a múzeumokat, de muszáj befejezni a szerencsétlen Biodómot, mert ez tarthatatlan”

– tette hozzá.

Vitézy Dávid kijelentette, nagyon sokan hiányolják a Vidámparkot, amit 2013-ban zárt be a városvezetés, így vállalja, hogy a legjobb európai üzemeltetőket felmérve, igyekezne olyan befektetőket találni, hogy legyen újra Vidámpark a fővárosban. 

Észak-Csepelen egy új, városi jelentőségű közparkot lehet kialakítani, ennek részeként egy vidámparkot létre tudunk hozni, ez része lesz a programomnak”

– közölte a politikus. 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2024. április 12. 07:48
remélem, hogy megépitik a napelemes szocialista szellem zöld vasútját, ahol a fordulókban ferenctestvér, vadai elvtinő, demszky ijeszteget, szabótimi rikácsol közben folyamatosan, és a fő helyen pétertestvér kaszás halállal fenyeget és harcoljunk a hős ukrajnáért mozgalmi éneket énekel...
Mocca08
2024. április 11. 20:37
Ha még ingyen sör is lesz a megnyitón, Rád szavazok Dávid! Panem et circenses
Gullwing
2024. április 11. 19:12
Vidám park bpesten??🤣 Mi a fasznak, nem elég szórakoztató a balliberálnáciknak az élet? 🤣
Selamat
2024. április 11. 18:04
Nem elég ennek a szerencsétlen ballibsi ellenzéknek, hogy a nyakukba szakadt MP, de még itt van nekik Vitézy is. Nos édes elvtárásak, rendesen meg lesztek fingatva. Ezt az összes itt iparkodó balfasz trollotok sem tudja jobb irányba fordítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!