Római-part: aláírásgyűjtés kezdődött a népszavazás ügyében

2017. október 16. 14:01

A Római-partról szóló népszavazás ügyében közös aláírásgyűjtésbe kezd az Együtt, a Párbeszéd, a Demokratikus Koalíció, a Lehet Más a Politika, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, a Magyar Liberális Párt, a Magyar Szocialista Párt, a Modern Magyarország Mozgalom és a Momentum – közölte hétfőn az Egyesület a Római Partért.

2017. október 16. 14:01

A Budapesten árvízi védekezést folytató FCSM szakvéleménye szerint „Fővárosunkban az árvízi védekezés leggyengébb láncszeme Óbudán van a csillaghegyi öblözetben” – írta közleményében hétfőn az Egyesület a Római Partért. 

A mai napon az Együtt és a Párbeszéd mellett a Demokratikus Koalíció, a Lehet Más a Politika, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, a Magyar Liberális Párt, a Magyar Szocialista Párt, a Modern Magyarország Mozgalom és a Momentum részvételével elkezdték az aláírásgyűjtést a Római-partról szóló népszavazásért – olvasható a közleményben. 

A folytatásban leírták: véleményük szerint a politikusok nem tudják mivel játszanak, hiszen a csillaghegyi öblözet elöntési térképe alapján 55 ezer ember kerülhet víz alá Óbudán. A fővárosnak már szinte engedélye van a gát építésére, ami a teljes hivatalos vízügyi szakma támogatását élvezi – teszik hozzá. A folytatásban kiemelik: a gát építésének elhalasztása nemzetbiztonsági kockázat! A terület elöntése esetén a magyar költségvetésre és így az összes magyar állampolgárra felmérhetetlen anyagi teher fog esni – állítják. 

(MTI-OS)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SilentBob
2017. október 16. 16:20
„ha a Kúria átengedi valamelyik törpepárt népszavazási kérdését, akkor úgyis lesz, akár akarjuk, akár nem, ez az egész semmi másra nem jó, mint időhúzásra, és ez csupán egy elhanyagolható kemény mag dühe, amely arra törekszik, hogyha Demszky, Gyurcsány, Bajnai idején nem épült meg a védmű, Orbán és Tarlós idejében se készüljön el”. Megjegyezte, választási időszak van, ami mindig is „a devianciának és a törpepártoknak kedvez kommunikáció szempontjából”. http://magyarhirlap.hu/cikk/99311/Tarlos_Egy_elhanyagolhato_kemeny_mag_duhong
holisztikus mintázat
2017. október 16. 16:19
Ilyen hülyék is csak az LMP-közeli Bardóczi félék lehetnek, laikusokra bízni szárazon műszaki kérdéseket. Amúgy, kétfarkú kutyapárt, most komolyan, emberek ... ha nem lesz érvényes, verjék rájuk a költségeket.
írmag
2017. október 16. 15:44
Szakemberek a gát ügyében miért nem a szülészeten érdeklődtök szakmailag?
TAVIROZSA
2017. október 16. 15:32
Címlista gyűjtés !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!