Tüntetés zajlott az Andrássy úton szombat délelőtt

2021. március 20. 12:41

A vélhetően a korlátozásokkal kapcsolatos megmozdulásról a Jövő Tévé osztott meg videót közösségi oldalán.

2021. március 20. 12:41
null

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. március 20. 19:52
Na most ha volt covidos a tömegben, márpedig összeesett valaki aki az volt, akkor páran nagyon rábasztak. Ismerek pár esetet, a koronavírus iszonyú szar betegség. A lefolyása olyan, hogy benne van a zsákban, nem éled túl, de maga lefolyás is ultragáz. Egy 40 éves életerős ismerősöm most tanul újra járni, pedig eleve egy sportos fazon, nem is beteges típus. 20 napig volt lélegeztetőgépen. A járványos gyermekbénulás lehetett hasonló.
Dr. Grünfeld Ráhelné
2021. március 20. 19:26
Kár, hogy nem volr rajtuk szívárványos ruha... a tangához hideg van még, de talán nyáron már féktelen lesz a szabadság.
Pitypangocska
2021. március 20. 18:27
Nem nagy, hanem óriási a Jóisten állatkertje. Azokat, akik nem viseltek maszkot, mindet igazoltatni kellett volna és eljárást indítani ellenük. Be kellene azonosítani a szabálysértőket, és nekik az esetleges covid miatti kezelési költségeiket saját zsebből kellene fizetniük.
dure
2021. március 20. 17:55
Elvileg a fertőzésveszély miatt tilos a gyülekezés. A gyakorlatban viszont azt látom, hogy a gyülekezés célja alapján döntik el, hogy az adott gyülekezést büntetik-e vagy engedik: "Összezsúfolódva várnak az emberek az esztergomi oltópontnál Egyszerre annyian álltak sorba COVID-oltásért az esztergomi Vaszary Kolos Kórház reumatológiai osztályánál szombaton, hogy nem nagyon lehetett tartani a védőtávolságot. A képeket küldő olvasónk azt írta, hogy 14 órára vitte oltásra az anyját, de akkor még a 13 órára berendeltek sem kerültek sorra." A helyszínen készült fotók alapján 50-100 ember áll a tömött sorban. Nagyjából annyian, amennyien ugyanekkor az Andrássy úton vonultak. forrás: https://444.hu/2021/03/20/osszezsufolodva-varnak-az-emberek-az-esztergomi-oltopontnal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!