Hangoljon Mészöllyel a norvég-magyarra!

2015. november 12. 19:36

Nézze meg a '81-es, 4:1-es hazai győzelemmel végződő magyar-norvég meccset ízes mészölyös bazmegolással!

2015. november 12. 19:36

Csütörtök este lesz az EB-pótselejtező első fordulója idegenben a norvégok ellen. Utoljára 1981-ben verte meg a magyar válogatott a norvégokat. Így nézett ki.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. november 13. 17:55
Anno a meccseket nyilvánvalóan a Mészöly taktikai utasításai ellenére nyerte meg a csapat, mert sokkal jobb játékosaink voltak.
cutcopy
2015. november 12. 21:42
Eddig remek, a szünetre is Mészöly tanácsok: ) https://www.youtube.com/watch?v=gxMcWNKuvck
héttörpe
2015. november 12. 21:09
Miatta is tart ott a magyar futball, ahol tart. Emlékezzetek mennyi szavazatot szállított a legutóbbi eb pályázatunkra! a bdsrstnt neki
még fokozza
2015. november 12. 20:50
A foci társadalom a spanyol vidéki nemes úr annyira rabjává válik a lovagregényeknek, hogy végül magát is lovagnak képzeli A regény szerkezetére jellemző a laza cselekményszövés és az egyes epizódok felcserélhetősége. Míg az első és az utolsó fejezetek (a megbolondulás és a kijózanodás története) rögzítettek, Szimbolikusnak is tekinthető tehát kijózanodása közbeni-utáni betegsége, majd halála: végeredményben ő egy erkölcsösebb, letűnt korba vágyik vissza, saját értékvesztett miliőjében létezni képtelen Az epizódok szerepe, társadalomkritika. A laza szövésű regény során tehát az egyes kalandok epizódok, mint például a közmondásos szélmalomharc, görbe tükör és társadalomkritika is, amely – még így négyszáz év távlatából is úgy tűnik – semmit sem vesztett aktualitásából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!