Randizik a Fradi-sas!

2015. április 24. 20:49

A Ferencváros új kabalafigurája úgy éli napjait, mint mindenki más: felkel, tisztálkodik, kávézik és persze csajozik is! Hamarosan bővül a Fradi-család!

2015. április 24. 20:49

A Ferencáros kabalafigurája, a megújított Fradi-sas úgy éli mindennapjait, mint bárki más. Reggel felkel, tisztálkodik, aztán elvillamosozik és buszozik a Fradi sporttelepére, hogy eddzen egyet, majd iszik egy kávét, és még randizik is. A randi úgy tűnik jól sikerült, hiszen a Fradi-sas a hölggyel együtt távozott a koktélozásból.

A büszke klub, már azt is bejelentette, hogy hamarosan új jövevény érkezik a Fradi-családba: a Fradinak új kabalaállata lesz, aki a Fradi Sas nevet fogja kapni. Az élő sasfióka érkezését pár hónap múlva várják a Fradinál.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lorpo
2015. április 26. 12:34
Istenem! Csak a jégkorong közelébe ne kerüljön egy fideszes polihisztor se!
kuwiq
2015. április 25. 08:51
Így hátulról pont úgy néz ki, mint egy hibbant ribanc.
kuwiq
2015. április 25. 07:38
Különös, hogy a kormányzópárton és csatolt részein mennyire egyszrre tört ki az önégető hajlam. És mivel a hülyeség szorgalommal párosul, nem bírnak megállni félúton!
csuka
2015. április 25. 07:05
"hamarosan új jövevény érkezik a Fradi-családba" --- Kubatov listázott grillcsirke?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!