A Világtörténelem kicsinyke szelete a magyar kultúrának

2013. október 02. 09:16

Létezik egy egységes, az egész Földet behálózó kultúra, egy ősi nép, többmillió éves múlttal. Keze nyomát átépített hegyek jelzik világszerte, szoros összefüggésben a felszín alatti szénrétegekkel, ősi nyelvének lenyomata megtalálható gyakorlatilag minden mai modern nyelvben. Ez a nép a magyar, és a bizonyítékokért nem kell messzebbre mennünk a Bakonynál.

2013. október 02. 09:16

Vonalba épített hegyek (köztük a Sínai-hegy, azaz a Bakony), Kál-on Tárhely (Kolontár), piramisok, Orbán Viktor által Esztergomból elhurcolt korona, és a pápa, aki közönséges bűnöző. Jásdi Kiss Imre bő másfél órás, új perspektívák hosszú sorát felvillantó előadása a 2013-as Tudatosság Völgyén. (1:20:43-nál egy hölgy a közönségből elszálltnak nevezi az előadó fejtegetését – vesztére.)

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. október 03. 04:10
szíriuszról gyüttem agyam híg fost prüttyen
MacElek
2013. október 02. 22:19
Tényleg elkorcsosult a világ. Régen az öregek ilyen meséket ingyen is mondtak. Bár ők nem ebből éltek. A halotti beszédet meg javaslom újraolvasásra. Mert nem minden betűt úgy kell ám kiejteni, ahogy most ejtenénk. Akkor ugyanis még nem a mai kiforrott és szabványos módon jelölték a latin ábécével ki nem fejezhető magyar hangokat.
Gyurcsány Viktor
2013. október 02. 21:53
Az nem semmi, amikor 5:00-nél simán leidiótázza Széchenyit.
Odera Sigurdson
2013. október 02. 21:50
Annak, hogy ilyen emberek időről időre felbukkannak, egyetlen oka, hogy a tudományos gondolkodásban nem következett be a paradigmaváltás, hanem inkább dogmatistává vált, így őrizve meg tekintélyét. Rövidlátó gondolkodásuk eredménye éppen a féltett tekintély elvesztése lett. Amellett se menjünk el, hogy a magyar tudományos elit gyakorlatilag a bolsevik elmebaj szülte elméleteket tartja fenn. többnyire mindenféle bizonyíték nélkül, csakis "nagy" elődökre való hivatkozással, kvázi a kinyilatkoztatásokat tálalva tudományos tényként. A világon valaha létezett egységes emberi kultúra a tudományvallás egyházának szent és sérthetetlen épületeit rombolná le. Ezért nem lehet kimondani a nyilvánvalót, hogy léteznie kellett egy valamikor fejlett civilizációnak. Dél-Amerikában láttam néhány piramist, és merem állítani, hogy a kibaszott magas hegy tetején milliméterpontos illesztéseket ma sem tudnánk létrehozni a legmodernebb gépek nélkül. Az is nyilvánvaló, hogy a réz egy puha fém, amivel nem lehet 800 tonnás gránit obeliszkeket faragni, mint azt állítják az egyiptológusok. Márpedig az obeliszkek állnak ma is. Nem az a baj, ha nem tudunk valamit, hanem az, ha nem tudjuk, de úgy teszünk, mintha tudnánk. Ezt teszik a tudományvallás papjai. Rosszat tesznek, mert hazudoznak, és ezzel kétséget ébresztenek magában a tudományos gondolkodásban. Az emberek meg nem hülyék. Legalábbis nem annyira, mint ez a fickó a videón. A Royal Society tudósai szerint, a sokat emlegetett brit tudósok szerint Nimrod sumer király volt a magyarok ősatyja. Magyarországon ezen a tudományvallás papjai gúnyolódnak. Így lehet, hogy a világon egyetlen ország vagyunk, ahol tagadják a hun-magyar rokonságot. Nem semmi! Ehhez képest ez a videóanyag logikus érvelések láncolata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!