Panaszkodnak a felülbírált rokkantak

2012. június 18. 11:08

Sok, korábban leszázalékolt ember panaszkodik és kerül egyre lehetetlenebb helyzetbe azóta, hogy új szabályok szerint bírálják el munkaképességét – áll az ATV videójában.

2012. június 18. 11:08

Az ATV szerint olyan embereket is munkára alkalmasnak nyilvánítottak, akik mozdulni is alig bírnak.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2012. június 18. 13:23
de mindig jonnek a veresszajuak akiknek az se eleg hogy egeszsegesnek nyilvanitjak mar azokat is akik menni alig birnak, akik nem birjak felfogni hogy a rokkantak aranya azert magasabb nalunk, mert sokkal nyomorultabb korulmenyek kozott dolgoztattak rokkantra emberek tomegeit... mi lesz a kovetkezo? Eleve ne is legyen oregsegi nyugdij, meg korhatar... minek? aki mar belerokkant a munkaba, majd azt leszazalekoljak, a tobbi csak huzza az igat. sot, van egy egyszerubb megoldas: aki mar nem bir tovabb dolgozni, annak a gyar vegeben legyen egy meszesgodor, oda belelokik aztan jolvan. olcso es hatekony, es mindenki boldog.
Honfi-fi
2012. június 18. 12:02
gondolom, akit kivesznek az ingyen lóvés történetből, egy se lesz elégedett ember
freehckr
2012. június 18. 11:58
Szerencsétlen helyzet, a gerinc (is) olyan dolog, hogy nagyon tud fájni ha baja van, de van megoldás. Az informatikusok (illetve gondolom általában az ülőmunkát végzők) felének van valamilyen gerincproblémája, közülük jó párnak igen súlyos gerincsérve, vagy állandóan kiújuló ülőidegzsábája, illetve hasonló nyalánkságok (lumbágó, isiász, stb). Remek szakemberek remek megoldásokkal tudnak szolgálni. Nem késő még, hogy valamilyen szinten átképezze magát a fenti úriember, és belefogjon valamilyen a gerincét nem megterhelő munkába. Mellette természetesen ügyelhetne a kondijára, az egészségére is, mert ahogy kinéz, ott nem csak gerinc, de cukor, koleszterin, és hát a szíve miatt egyéb problémái is vannak/lesznek. Ez nem az állam gondja, tessék jobban odafigyelni az egészségre és testi, szellemi kondícióra.
kjkj945
2012. június 18. 11:36
Ja ateve ateve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!