Már csak a muffos vázak izgatják a Grafitembert

2012. január 07. 14:28

Az Olaszországból hazatért, Grafitemberként ismert Merényi Dániel ma szaklakatosként munkásruhában támasztja a satut. Azt mondja, a 180 fokos fordulaton maga is meglepődött, de döntéseit nem bánta meg.

2012. január 07. 14:28

Az egykori art director négy évig dolgozott az olasz mester, Pegoretti mellett, hogy profi kerékpárváz építő váljon belőle. Merényi Dániel azért tért vissza Miskolcra, hogy vállalkozóként egyénileg készítsen egyedi bicikliket azoknak, akik szeretik a szépet.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Logan5
2012. január 07. 15:46
Én bírtam a naprirajz-ot, de nem értem, hogy az interjú végén milyen nagy összekacsintásokról beszél... ez valami magyarosnak vélt dolog? ilyen "régen minden jobb volt" nosztalgia-attitüd, vagy ez mi? Kivel kacsinthatsz össze manapság? A főnököddel, vagy a kollégáddal a munkahelyen - nem!; a szomszéddal, aki irigykedve vagy lenézve tekint rád? -nem. Vagy ez a kádárista sorok között olvasós összekacsintás lenne?? Lehet, hogy túl fiatal vagyok ehhez.. valaki mondja meg mit ért ezalatt?
OrangeOrder
2012. január 07. 15:11
Jó gyerek. Biztos nincs devizahitele :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!