Tisztelt Budapesti Lakógyűlés! Nem szeretek adathalászatokban részt venni

2023. május 23. 20:10

Így ebben a formában nyújtom be, hogy szerintem mi történjen a Lánchíddal.

2023. május 23. 20:10
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Tisztelt Budapesti Lakógyűlés! Nem szeretek adathalászatokban részt venni sem papíralapon, sem online, de válasz nélkül sem szeretném hagyni a T. Lakógyűlés kérdéssorának egyetlen releváns kérdését. Így ebben a formában nyújtom be, hogy szerintem mi történjen a Lánchíddal.”

Kapcsolódó: 

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekrü
2023. május 25. 07:43
Karácsonyt , ha kizárja az autósokat a Lánchídról, naponta kötelezni kell háromszor, hogy átkerékpározzon Pestről Budára a Lánchídon, majd fel a várba, Gellért-hegyre vagy csak a Rózsadombra...Komolyan, mennyire kell idiótának lenni ahhoz, hogy valaki Amszterdammal példálózzon, miközben figyelmen kívül hagyja Budapest földrajzi helyzetét? Amszterdam sík terület, a budai rész pedig...
Sün Balázs
2023. május 25. 00:50
Karácsony ismét kistafírungozott valakiket elég rendesen! 100 millió feletti (közbeszerzési értékhatár meghaladó) összeggel. Volt erre a szolgáltatás megrendelésre közbeszerzési eljárás meghirdetve? A "lakógyűlést" szervező/bonyolító cégek egy bagázst alkotnak. Egyik cég Gerő Dánielé, a másik pedig Gerőné-Gurka Boglárkáé a cégnyilvántartás szerint. No és hogy megy náluk szabályosan az adatkezelés? Arról véletlenül sem ad számot a honlapon magát "közös képviselő" főpolgármester!!!!
CharlieM
2023. május 25. 00:49
Karácsony sokat tanult a nemzeti konzultációból, sikerült teljesen ugyanolyan stílusú, ostoba gyökér kérdésekkel előállni.
Gonella
2023. május 24. 16:23
sztem a Lánchíd kicsit drága gyalogos hídnak. vhol a Batthyány tér és a Kossuth tér között lehetne egy gyalogos-kerékpáros hidat építeni, azon a szakaszon a legkeskenyebb a duna. na azt támogatnám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!