A DK nem vett részt az együttműködésben és győzött az ellenzék

2023. január 16. 15:54

Jászberényben ez bebizonyosodott…

2023. január 16. 15:54
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„A DK nem vett részt az együttműködésben és győzött az ellenzék.

Nem vagyok egy nagy politikai elemző, de már a választások előtt azt magyaráztam mindenkinek, hogy nem tudom elképzelni, hogy Gyurcsánnyal

lehet nyerni, mert sokkal többet visz, mint hoz.

Jászberényben ez bebizonyosodott…

Remélem eljön az idő, amikor Gyurcsány Ferencet nagy ívben kikerüli mindenki és ha jogilag nem is ítélték el, társadalmi megvetés fogja körbevenni.

Bár jogilag is elítélhetnének egy terroristát..”

Nyitókép: Mandiner archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2023. január 17. 18:05
Nem vett részt? Csak éppen Lórántra szavaztak...
Akitlosz
2023. január 17. 05:42
"Bár jogilag is elítélhetnének egy terroristát..”" Elítélhetnek. Ha mernek. Gyurcsányt nem merik. Fentebb leírtam, hogy miért.
Akitlosz
2023. január 17. 05:40
Na és miért nem ítélték el azt a Gyurcsányt? Csak nem azért, mert holló hollónak nem vájja ki a szemét? Ha egy hatalom börtönbe zárná az elődjét, akkor számíthatna arra, hogy őt is börtönbe fogja zárni az utódja. S azt nem akarja. Kéz kezet mos. Csak a pofázás megy folyton választások előtt az "elszámoltatásról", de ez soha nem történt meg. S ezután sem fog.
Akitlosz
2023. január 17. 05:33
Örülne a hatalom, ha az úgynevezett ellenzék 8, 18, 28 semmitérő pártból állna. Attól nem lesz erősebb az ellenzék, ha minél több párt fog össze. Sőt! Az a veszély a kormányzatra, ha az ellenzék egyetlenegy erős párt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!