Mindketten élénk színfoltok voltak a magyar közéletben

2023. január 15. 22:29

Gerő Andrással csak a legfontosabb dolgokban nem értettem egyet, TGM-mel szinte semmiben.

2023. január 15. 22:29
null
Szabados Ádám
Facebook

„Nem tudom, melyik döbbent meg jobban, Gerő András vagy Tamás Gáspár Miklós halála. Mindketten élénk színfoltok voltak a magyar közéletben, örök ellentmondók, akik rendszerint már a riporter kérdésével is vitába szálltak, hogy valami meghökkentőt és váratlant mondhassanak.

Ugyanilyen meghökkentő váratlansággal tűntek most el, szinte egy időben. Gerő Andrással csak a legfontosabb dolgokban nem értettem egyet, TGM-mel szinte semmiben, de fura, hogy nem szólalnak meg többé, űrt hagynak maguk mögött, szürkébb lesz nélkülük a közélet.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 16. 20:54
Van abban perverzió bőséggel, ahogy a köpcös genya, a trágár szlovákrendszámossal, a cuckoldkonzi álnemzetiekkel + a hazai dollárbaloldal kéz a kézben, testvéri egyetértésben, kéjtől lihegve, merevre szopja tgm és gerő kihűlt hulláját, miközben a szekus és a másik zsidlák antimagyar már a poklokon rohad rosenfelddel, eisenbergerrel és a többi vérkomcsi mocsok elődjével. Legalább már tudjuk miért van Budaházy eljárás alatt, a böszme és a bandája meg a parlamentben. Egy színházi banda ez, szélbaltól a széljobbig.
Pierre
2023. január 16. 14:19
ha viszont te nem szolalsz meg tobbet, az senki nem fogja eszrevenni. A neved sem probalom megjegyezni, annyira nincs jelentosege.
corel gott
2023. január 16. 11:26
TGM szellemi pétergábor volt. Gerővel össze sem hasonlítható. Mondjuk mindketten zsidók voltak, de micsoda különbség! TGM maradt aki volt, maoista szxr, Gerő lett aki lett, egy, a jobboldal által is értelmesen vitázó liberális zsidó polgár.
Agnieszka
2023. január 16. 11:26
Nekem TGM-ről a sétapálcáját szorongatva előadott interjú jut eszembe, meg a Demokratát is terítő újságos standok borogatására is felszólítú felhívása. Nagyon maníros volt a stílusa, a tartalom szót sem érdemel. Szerintem mindenki jobban járt volna, ha néhány országgal Nyugatabbra emigrál. Ott vszeg. NEM ő lett volna az "utolsó klasszikus értelemben vett magyar értelmiségi".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!