Palkovics László egy szörnyeteg volt, akit Orbán teremtett

2022. november 10. 18:36

Nem ember, hanem egy Gólem. A náci korszakban abszolút megérett volna a nürnbergi perre, és a legfőbb gazemberek között végezték volna ki.

2022. november 10. 18:36
null
Amerikai Népszava
Amerikai Népszava

„Palkovics László egy szörnyeteg volt, akit Orbán teremtett. Nem ember, hanem egy Gólem, akiben semmiféle emberi érzés, gátlás, megfontolás nem volt. Lélek nélküli végrehajtója volt minden aljasságnak, amit alkotója, Orbán kitervelt. Ha a NER más korszakban jön létre, a koncentrációs táborokat és a halálgyárat is szemrebbenés nélkül, technológiailag hibátlanul megtervezte és akár működtette volna. Palkovics a náci korszakban abszolút megérett volna a nürnbergi perre, és a legfőbb gazemberek között végezték volna ki. Vagy törték volna össze egy kalapáccsal.

Mert Palkovics egy műember volt, egy agyagból gyúrt kreálmány, egy ember kinézetű, lélek nélküli gép. Ha ember lenne, megrémülnénk tőle, hogy ennyi aljasság, szívtelenség és érzéketlenség hogyan lehet egy emberben, aki olyan, mint egy beprogramozott gép. De Palkovics nem ember, ezt kizártnak tartjuk, a fentiek miatt. Orbán hozta létre, és most Orbán semmisíti meg, mivel az általa alkotott Gólem túlnőtte önmagát.

Az ilyen szív és lélek nélküli kreálmányok megtervezik az aljasság tökéletes rendszerét, amit mozgatni akarnak, és ha ezt nem tehetik, megsemmisítik önmagukat vagy az alkotójukat. Az alkotó ezt csak úgy tudja megelőzni, ha ő maga semmisíti meg az általa létrehozott szörnyet. Ennek módja egyszerű: a Gólem által alkotott tökéletes rendszer valamelyik elemét el kell mozdítani, és a Gólem ezt nem fogja elviselni, mert a betáplált program szerint ő a mocsokság és az aljasság tökéletes rendszerét képes csak elfogadni és azt uralni akarja. Ez túl van az alkotó szándékán.”

 

Rendkívüli: Lemondott Palkovics László technológiai és ipari miniszter

Az Index információi szerint lemondott Palkovics László, korábbi technológiai és ipari miniszter. A lap úgy tudja, hogy a tárcavezető távozásának hátterében vélhetően energiaügyi kérdések állnak. Az Index információi szerint a minisztériumban már középvezetői szinten is értesültek a változásról. Frissítés! A Miniszterelnökség reagált a Palkovics László technológiai és ipari miniszter lemondásával kapcsolatos sajtóhírekre.

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkas Árpád
2022. november 12. 09:37
Lehet valakit szeretni vagy nem, de a minősíthetetlen hangnem az Amerikai Népszavát jellemzi. Szörnyeteg? Szórnyeteg Nero, Domitianus, Hitler, Sztálin volt stb., de nem Palkovics. Az Amerikai Népszava utálta az életpárti Trump-ot is és a halál kultúrája prominens személyiségét, az álkatolikus Bident támogatta.
KBA98
2022. november 11. 17:41
Csak kérdezem, hogy akkor Biden mi???????? Rajtatok röhög a világ!
Akol Peter
2022. november 11. 17:39
Curchill - re úgy figyeltem fel, hogy egy orosz szerző írt róla egy mocskolódó könyvet. De amiért szidta az nekem éppen tetszett. Itt is ez a helyzet. Valamit nagyon jól csinálhatott ez az ember, ha az amerikai Népsz@ra ennyire szidja.
zolizolizoltan
2022. november 11. 16:43
Márton napra nem libát, hanem Palkovics fejét kapta ajándékba Nagy Márton. Ezentúl ő fújja a passzátszelet a kormányban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!