Igazságot Budaházy Györgynek? – Mintha nem teljesen ez lett volna a bíróság célja

2022. június 19. 18:15

Megfejtésünk a nagy vitát kiváltó ügyről.

2022. június 19. 18:15
null
Szalma György
Kontra

„Magyarországon a különböző politikai mozgalmak szabadon működhetnek. Jobboldaliak és baloldaliak, szélsőjobboldaliak és szélsőbaloldaliak egyaránt. A működés egyetlen feltétele, hogy a hatályos törvényeket be kell tartaniuk.

Pénzügyeikben éppúgy követniük kell a szabályokat, mint a tényleges működés tekintetében. Az alkotmány szent és sérthetetlen. Aki pedig erőszakra készül, annak számolnia kell azzal, hogy hosszú időre biztosítják számára a lehetőséget, hogy a terveit őszintén átgondolhassa.

Budaházyék azonban egyszerű szájhősök, senki nem gondolhatja komolyan, hogy amit borgőzös fejjel összebeszéltek »bajtársaikkal«, azt valóban komolyan is gondolták.

Budaházy és csapata simán tök hülye, de nem terroristák. Nem érdemlik meg, hogy végleg tönkretegyék az életüket a büntetéssel.

Az ostobaságukért már megfizették az árat. Jó esély van arra, hogy az elmúlt években úgy megbántak mindent, mint a macska, amelyik kilencet fialt.

És tegyük hozzá, hogy számtalan kényszerítőeszköz létezik, amelyekkel garantálni lehet azt, hogy a társadalomra ártalmatlanok maradjanak a Hunnia csapat tagjai.

A házi őrizet az egyik olyan megoldás, amely sokkal emberségesebb büntetés lenne, mint a letöltendő börtön.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2022. július 04. 11:13
20 év telt el az Erzsébet-híd blokádja óta. 20 évvel ezelőtt civilek egy csoportja, köztük Budaházy Györggyel, lezárta az Erzsébet-hidat, hogy a balliberálisok megkérdőjelezhető körülmények között született választási győzelme után követeljék a szavazatok újraszámlálását, ezzel a fidesz érdekeit védve, mégis akkor fidesz tiltakozott, és akadályozta meg a szavazatok újraszámlálását!
Lajoss
2022. június 21. 18:59
Hitvány terrorista,börtönben a helye!
themen
2022. június 20. 23:59
Ebben az aljas és felháborító eljárásban én a Sukoró-ügy vesztesének messze érő kezét gyanítom megjelenni.
kailniris
2022. június 20. 15:46
Oda írta kufia, hogy "Budaházyt utoljára Orbánék csukták le." hogy a picsába tudtad ezt "rendszer"re vonatkoztatni, mikor a "rendszer"nek pont az a legnagyobb baja, hogy semmiféle befolyása sincs az igazságszolgáltatásra bírói szinten. A miheztartás végett, én sem találom igazságosnak az elsőfokú ítéletet. Szerintem se több egyszerű garázdaságnál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!