Baloldali celebek, akik elfogadják a NER pénzét, mégis gyűlölik a jobboldalt: Fluor Tomi

2021. december 06. 08:33

Mégis hogy lehetne hiteles ez a 34,5 éves tinifiú a közönsége szemében, ha dicsérné a rendszert?

2021. december 06. 08:33
null
Ódor János László
Kontra

„Sorozatunk negyedik részben a Wellhello »énekesét« mutatjuk be, aki 2009-ben ugyanazt gondolta Kiszel Tünde pinaszőréről, mint 2021-ben a kormányról. Fluor Tamás azóta is rendíthetetlenül harcol a rendszer ellen, olyannyira, hogy Orbán Viktor és Garancsi István előtt lépett fel a székesfehérvári Sóstói Stadion, a »MOL Aréna« avatóján, sőt, elfogadta a Nemzeti Kulturális Alap támogatását is. NER ide, NER oda, az apróért azért hajlandó lehajolni!

»Juhé, mi vagyunk a telefosott fal a benzinkúti vécében, mi vagyunk a szar a palacsintában.«

Fluor Tomi úgy látja, a kormányzat tevékenysége nyomán így kéne éreznünk magunkat Magyarországon. De azért nem gondolja annyira komolyan: mégis hogy lehetne hiteles ez a 34,5 éves tinifiú a közönsége szemében, ha nekiállna dicsérni a rendszert? Én azt hiszem, értem.

Önazonosság: a 40 felé araszolva is gyerekruha, bohókás színek, simlis-feliratos sapkák, vicces napszemüvegek, senki által nem beszélt kamuszleng (Napszemcsi? Ilyet mégis ki mond?), rozéfröccs, fesztiválok, örök tinédzserség. Az öreg rockerarcok hagyták meg 50 fölött is a kopasz fejük alatt az ősz copfokat – de a rappereknek is jár az örök fiatalság illúziója!

És igen, a tizenéves pinellák is járnak a harmincas tinédzsereknek, nekünk is járnak. Hiszen erről szól az egész. Vajon hány nő akarna ráakaszkodni, ha bevallaná, hogy kurva jó kormányunk van, és sosem éltünk ilyen jól?

Sajnos Kiszel Tündéről sem volt jó véleménnyel 2009-ben. Aki esetleg nem ismerné, garantált szórakozás végignézni, ahogy Fluor kicsit »fáradt« állapotban üvöltve gyalázza Kiszel Tündét, és a pinaszőrét emlegeti. A kontrollálatlan előadás végül (peren kívül) másfél millió forintjába került.”

Nyitókép: YouTube

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya66
2021. december 06. 18:23
Klór (vagy valami ilyesmi) Tamás, te inkább maradj a zenénél! Abban se vagy túl jó, de filozófusnak kimondottan gyenge.
Sanyikám
2021. december 06. 15:17
Köszi! Köszi! Kösszemtyű!
Gullwing
2021. december 06. 15:09
Ki ez a kis buzeráns? Még másodosztályúnak is kevés.
zovirax
2021. december 06. 13:48
Nem hiszem, hogy erre a végtelenül ostoba, buta emberre sok szót kellene fecsérelni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!