A békemenet most babakocsival és karon ülő gyerekekkel akar vonulni az ellenzék ellen

2021. október 05. 09:30

Na, erre kellene végre egy gyermekvédelmi törvény!

2021. október 05. 09:30
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Olvasom, hogy a békemenet most babakocsival és karon ülő gyerekekkel akar vonulni az ellenzék ellen.

Na, erre kellene végre egy gyermekvédelmi törvény!”

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. október 07. 08:58
mégis csak szebb látvány! mint a sok buzi szivárványos zsászlóval!
Landmark70
2021. október 06. 10:33
Timeja! Az Isten téged a wc-ben teremtett. Hozod a formád.
marcon
2021. október 05. 22:50
A Szabó Tímea nevű egy(agy)sejtű láthatóan már megint keveri a szezont a fazonnal: mégis mi köze a gyermekvédelmi törvénynek ahhoz, hogy egy szülő a Békemenetre magával viszi a gyerekét? Vagy a Pride-re? Vagy éppen egy drag queen csípőlejtésére? Semmi. A gyermekvédelmi törvény legutóbbi módosításának lényege pont az, hogy a szabótímeák ne mondhassák meg, ne írhassák felül saját önös érdekük alapján, hogy más a saját gyerekét milyen értékrend, ill. nevelési felfogás alapján kívánja nevelni. Ha a szabótímeák a saját gyereküket LMBT ideológiával kívánják traktálni, sőt azt sem bánják, ha mások azzal traktálják, szívük rajta, hát tegyék, de pl. az én gyerekemtől tartsák magukat nagyon-nagyon távol. Komolyan mondom, ezzel a nővel nagyon komoly agyi és egyéb problémák vannak, ami nem is érdekelne, ha nem országgyűlési képviselő lenne, aki a magyar emberek(beleértve a gyermekeket) érdekeinek képviseletére esküdött fel; egy olyan amúgy nemes feladatra, amelyhez azért az intelligencia és az empátia egy bizonyos szintje elengedhetetlen. Ő az egyik példája annak, akinek láthatóan a minimumot sem igazán sikerül megugrania...
soproni
2021. október 05. 21:41
Én Timiket vinnem az első sorba. Kitomve (nem megtomve)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!