Kedves Karácsony Gergely!

2021. október 28. 13:07

Ezt hívják demokráciának? Ez a baloldal szabadság értelmezése?

2021. október 28. 13:07
null
Baczkó Norbert
Facebook

„Szívesen hozzászólnék ehhez a poszthoz, de ugye már azelőtt le vagyok tiltva és el vagyok némítva a politikai véleményem miatt, hogy kormányoznátok. Pedig csak véleményt és kérdést fogalmaztam meg, amíg főpolgármester úr bírta a kritikát. Ez persze nem tartott sokáig.

Ha már hozzászólni nem tudok arra azért kíváncsi lennék, hogy ez a poszt hogy fér össze azzal a mondattal, amit nem is olyan régen sikerült mondani?

»Legyen egy olyan alkotmányos béke Magyarországon, amihez az kell, hogy az a Fidesz amit most ismerünk, megszűnjön. Beleértve azokat a szavazókat, akik most hisznek ezeknek a politikusoknak.«

Ezt hívják demokráciának? Ez a baloldal szabadság értelmezése?

Két szélsőséges világértelmezésben már láttuk a 20. század történetében, hogy milyen az amikor a békét egyesek abban látják, hogy a velük egyet nem értőket "megszüntetik". Ez náci vagy kommunista tempó (a választás szabadságát meghagynám). Mint ahogy az is az, ha a közéletről veléményt formalókat egyszerűen elhallgattatják.

Ezt akár kommentben is írhattam volna a poszt alá. Persze, ha nem azok közé tartoznék akiket el kell csendesíteni vagy meg kell szüntetni – ahogyan az liberális demokraták között szokás.”

Nyitókép: Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szóda
2021. október 29. 09:09
Karigerinek fészbuk-buborékra van szüksége, ahol vakok között félszemű a király...
Merciless
2021. október 28. 23:49
No, akkor lássuk! Kiköpött úriemberként igen disztingváltan szoktam megfogalmazni a véleményemet szóban és írásban, szemtől szemben vagy akár kommentben. Az ember tartson egy színvonalat, ne menjen le kutyába, attól, hogy mások anyáznak (drága Édesanyám épp 3 éve ment el), nekem nem kell felvennem az acsarkodva hozzám vágott kesztyűket... S bizony, az igét nem csak hirdetni, hanem ragozni is tudom. Nos, ilyen disztingváltan leírt véleményekért, amelyek elsősorban tények sorolásából álltak, tiltottak ki sorban szinte az összes fideszes oldalról, beleértve ebbe magának a Fidesznek a Facebook-oldalát, miniszterek lapjait, az "Alapjogokért Központ" vagy a KESMA megyei lapjainak komment-lehetőségeit. Aki nem hiszi, próbáljon csak meg - akár kísérleti jelleggel - ELLENvéleményeket megfogalmazni eme lapok posztjainál. Rajta!
Magyarok Pásztora
2021. október 28. 14:42
Lófaszt kedves karácsony, utolsó hazaáruló patkány.
ellenforradalmár
2021. október 28. 13:28
A baloldal egy féllábú rollerbajnok, akit megőrjít, ha egészséges ember is indul a versenyen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!