Identitásválság

2021. július 02. 12:48

Egy eredetileg férfi nyerte a Miss Silver State szépségversenyt Amerikában.

2021. július 02. 12:48
Pozsonyi Ádám
Origo.hu/888

„Olvasom, hogy férfi nyerte a Miss Silver State szépségversenyt. Pontosabban olyan nő, aki eredetileg férfi volt. Hogy most minek mondja magát, az mindegy. Én is mondhatom magamról, hogy Han Solo vagyok, de senki nem venné komolyan.

Igazság szerint igazságtalan a világ az elmebajokkal. Nem egyenlő a megítélésük. Ha valaki Szabó Elemér létére kijelenti, hogy ő Napóleon, és ezt hirdeti úton-útfélen, akkor elmebetegnek nyilvánítják. Ha egy férfi kijelenti magáról, hogy ő nő, akkor meg ünneplik, és ha bárki megkérdőjelezi az identitását, azt meghurcolják, és tönkreteszik az életét.

Napóleon miért nem lehet valaki hangosan? Azt miért nem mondogathatja? Miért nem teheti be az egyik kezét a zubbonyába, és miért nem ismételgetheti a buszmegállóban, a postán vagy a hivatalban, hogy Waterloo egy ballépés volt, de most hadsereget gyűjt, és vissza akar térni. És ővele miért nem csinálnak műsort, és miért nem indul gyűjtés az érdekében?

Béla létére kifestheti magát, magas sarkút húzhat a lábára, levagdostathat a testéről dolgokat, s mondhatja, hogy nő? Hol itt az egyenlőség?

Szóval egy eredetileg férfi nyerte a Miss Silver State szépségversenyt Amerikában. De a sportversenyeket is sorra nyerik a férfinak született nők.

Hát... csak annyit mondhatok, szegény nők. Szegény, szerencsétlen nők...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. július 02. 20:18
A szép az szép!!! És kész! ...meg ami érdek nélkül tetszik...
Pneumaticus
2021. július 02. 15:22
Láttam róla fotót! A fejét szétfaragták, az alakja, lábai gyalázat. Ezt a torz tramplit hozták ki győztesnek az államában, gondolom, gyönyörű nők előtt. Vsz. megnyeri az országos versenyt is... Tisztára, mint a kommunisták! "Buta is, csúnya is, de jó elvtársnő! Pont megfelel szépségkirálynőnek!" - Ezek is a valóság ellen hadakoznak és bukni fognak!
Félelmetes Bob
2021. július 02. 14:52
Felháborító, hogy a férfiak már a női szépségversenyt is lenyúlják...
G. Bruno
2021. július 02. 14:45
1876-ban egy George Armstrong Custer nevű amerikai katonatiszt szentül meg volt róla győződve - és az alárendeltjeit is meggyőzte erről -, hogy ő egy minden körülmények között győzni képes, dicsőséges hadvezér. Tévedésének következményei a "Little Bighorn-i csata" címszó alatt találhatóak leírva a történelemkönyvekben. Nem kell megijedni, amikor az emberi hülyeség vulkánja felrobban, hamarosan úgyis csak egy lyuk lesz a helyén. Arra kell vigyázni mindössze, hogy mi ne legyünk a kitörés közelében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!