Újra lehet támogatást igényelni elektromos kerékpárok vásárlásához

2021. március 03. 18:30

Az állami hozzájárulás a jármű árának legfeljebb felére biztosítható.

2021. március 03. 18:30

Az ITM körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár jelentette be  a hírt Facebook oldalán.

Egészen 2021. március 5-ig lehet benyújtani a kérvényeket, de aki lemaradna a mostani lehetőségről azok számára is jó hírrel szolgált, mivel novemberig minden hónapban meghirdetik a pályázatot. Egy milliárd forintos keretösszeget határoztak meg a program számára, mely egy klímabarátabb közlekedést hivatott megteremteni Magyarországon.

További részletekről az alábbi linken értesülhet: https://kerekpar2020.elektromobilitas.ifka.hu/ 
 

(A nyitókép illusztráció. Forrás: MTI)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2021. március 03. 20:07
Nem értem a logikát. Még ha kenyérgőzös kerékpárra adnák, no de nehéz- és nemesfémekből álló akkumulátorokra, amit még véletlenül sem magyar cég gyárt, ez nem tűnik átgondolt húzásnak. De ha mégis erőltetnék, sokan járnak kerekes díványon, vagy hogy hívják azt a suttogó halált, amin az idősek járjak és gondolat-vezérelt rajta az index, ami sosem jut az eszükbe, inkább arra adnák, vagy a gyártását támogatnák, mert nem elég hogy szarok ezek a kínai szarok, ráadásul még aranyáron is mérik űket. A két keréken éthordóval száguldó nyugdíjas mint címerállat nem húzza ám sokáig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!