Nem hajlandóak aláírni új szerződésüket a Debreceni Egyetem klinikáján a traumatológiai dolgozói

2021. február 23. 11:56

Orbánék sorozatos rossz döntéseinek köszönhető, ha teljesen megszűnik a traumatológiai ellátás Hajdú-Bihar megyében.

2021. február 23. 11:56
Varga Zoltán
MTI-OS

„Sajtóinformációk szerint nem hajlandóak aláírni új szerződésüket a Debreceni Egyetem klinikáján a traumatológiai és kézsebészeti osztály dolgozói, ugyanis bizonytalan, hogy mi lesz a jelenleg meglévő pótlékok és más bérkiegészítések sorsa és kifogásolják az önkéntes túlmunkát is, ami sokak szerint csak nevében önként vállalt. Ezzel viszont a komplett Hajdú-Bihar megyei traumatológiai ellátás veszélybe kerül.

A Demokratikus Koalíció szerint tragédia, hogy Orbán pánikkormányának sorozatos rossz döntései veszélyeztetik a Hajdú-Bihar megyeiek életét. Ha nem rendeződik ez a kérdés, az súlyos katasztrófát fog magával hozni, józan ésszel belátható, hogy nem maradhat egy egész megye baleseti ellátás nélkül. Orbánék azonban már régen maguk mögött hagyták a józan eszüket, és a legkevésbé az emberélet fontos számukra. Mi, európai magyarok sürgős megoldást követelünk, mert az emberek élete nem játék!”

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2021. február 23. 22:29
megint károg a hazug geci
Dorset Naga
2021. február 23. 22:21
Várjuk ki a végét, mert az orvosi kamara elnöke, az a DK-s geci lázít. Maradjunk a tényeknél, pénz esetében az számít kizárólag.
Megtalálta
2021. február 23. 21:41
Mit aktívkodik ez a tulok fejű?
luisbathhelena
2021. február 23. 19:51
Ez egy méretes baromság. Nálunk most volt munkajogász-igenis lehet tudni a bérpótlékok sorsáról: megmaradnak. Persze a DKs barmok rögtön ráugranak mindenre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!