Sajnos megint egy rossz hírrel kell kezdenem

2020. december 19. 21:17

Ki jár már megint rosszul? A budapestiek! És megint ki miatt? Hát persze, hogy a kormány miatt!

2020. december 19. 21:17
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Tisztelt Budapestiek! Sajnos megint egy rossz hírrel kell kezdenem.

Mint önök már minden bizonnyal értesültek róla, a kormány hibájából – miután aljas módon megfúrták a kamubusz tenderünket – a tervezettnél 6 db-bal kevesebb busz van forgalomban a 3-as Metrópótló vonalán, járványhelyzetben! A hatalom állandósult rágalomhadjárata következtében a baráti kamucéggel már előkészített szerződéseket végül nem tudtuk megkötni. Csak letagadni.És hogy kinek jó ez? Hát nekik! És ki jár már megint rosszul? A budapestiek! És megint ki miatt? Hát persze, hogy a kormány miatt! Ezt nem hagyhatjuk annyiban!

Ezért a maradék tanácsadóimmal (55) összedugtuk a fejünket, hogy miképpen kompenzálhatjuk azokat a budapestieket, akik – ugye Orbánék miatt – nem fértek föl a tömött Metrópótlókra és emiatt a megállóban anyáztak.- Nos, örömmel jelenthetem, hogy a kormány által útszélen/megállóban hagyott budapestiek között a Demokratikus Városvezetés KARÁCSONY alkalmából HŰSÉGAKCIÓKÉNT kisorsol egy darab biciklit teljes téli felszereléssel: sál, sapka, kesztyű – természetesen »Budapest mindenkié« kitűzővel. Kedves Barátaim! A sorsolásra jelentkezni csak személyesen lehet a Városháza parkolójában minden nap este 8 és hajnali 5 óra között ( ezzel is dacolva a kormány önkényesen meghozott kijárási tilalmával)

Mi ez, ha nem az önzetlenség, a szolidaritás és a demokrácia diadala? Na ezért vagyunk mi különbek a NER lovagoknál. Mert mi összefogunk és nem hagyjuk magunkat megfélemlíteni! Az önök nem szűnő támogatása ad erőt és hitet nekünk, hogy kitartsunk a további megszorítások, parkoló- és közterületi díjemelések, a közpénzből épülő, nélkülözhetetlen rovarhotelek és újabb téli biciklisávok létesítése mellett. A Feri nevében is köszönöm, ha nem jelentkeznek, ideges lesz és kikapok. De persze azt is kiadta, hogy mindenre mondjam, hogy Orbán a hibás. Mert ez a mi Budapestünk, ha beledöglünk is! Boldog Karácsonyt mindannyiuknak: az önök hűséges Gergője.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2020. december 21. 08:48
"ezzel is dacolva a kormány önkényesen meghozott kijárási tilalmával" Hát eljött végre a dackorszak! Hajrá kamugeri! Még több tanácsadóval, előre a feri-féle úton!
olajfa1
2020. december 20. 15:47
A nemlétező buszok kamupályázatán megnyert tenderen a Kamugeri utazzon a kamu kerékpárutak mellett...
Vakfolt
2020. december 20. 14:20
A budapesti vezetés már a kéményseprőket sem akarja kifizetni, annyira kipatakvér, meg minden.
Vallasz Vilmos
2020. december 20. 10:33
Miért Budapest? Más városoknak nincsen önkormányzatuk? Aki akarja fizetheti továbbra is a 100%-ot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!