A Lánchíd az új Pesti út

2020. június 20. 11:30

Karácsony Gergelyt első számú célponttá emelték.

2020. június 20. 11:30
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Ha a Fidesz rátalál egy olyan témára, amelyet támadni lehet, úgy viselkedik, mint a kutya a csonttal: addig rágja, amíg fel nem falja teljesen. Hogy a párt központjában ki dönt arról, mit kell napirenden tartani, az elsősorban a kiválasztott személytől függ. Karácsony Gergely immár másfél éve a kiválasztottak közé tartozik, sőt – nyugodtan kijelenthetjük – első számú célponttá  emelték.

Először akkor, amikor Tarlós István kihívójává vált – »alkalmatlan«, zengett a kórus –, majd főpolgármesterként. Nem hinném, hogy minden egyes akció felfut Orbán Viktorig, valószínűleg általános az utasítás és az engedély: Karácsonyt minden módon és minden lehetséges eszközzel támadni kell.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2020. június 21. 19:29
Ki ez a penészes szakállú götthös belpesti értelmiségi, akinek ennyire mimóza a lelke, hogy így elkámpicsorodott, hogy a szegény karácsonyit báncsák? Hát igyon két deci kóser szilvásat, attól jobb lesz. Üdvözlöm a politika világában, ahol úgy működnek a dolgok, hogy ha valaki valamit elront, azt sajnos a riválisai napról napra felhánytorgatják. Azt sugallni hogy ez Fidesz-specifikus, az nem igaz, és egy közéleti személyiség esetén nem tudom elfogadni a tájékozatlanságot, mint indokot. Tehát ez aljas csúsztatás, hangulatkeltés. De szerencséje van karácsonynak, mert ezt könnyen ki lehet védeni. Egyszerűen csak jól kell polgármesterkedni. Ja, hogy nem megy? Gondolom az is a csúnya fidesz hibája...
toef36
2020. június 21. 17:57
Bájmosolyával Karácsony mintha most jött volna ki az ELMETANBÓL, magát emelte az idóták közé, nem kellett hozzá segéderő!
Bukik a Zorbán
2020. június 21. 13:30
KerGeri azért csinálja az alávaló cirkuszait, mert Orbán Viktor ellenpontjaként próbálja magát eladni.: miniszterelnök akar lenni. Tehát ez a senkiházi képes lenne az eddigi förtelmes ámokfutása után még miniszterelnökké válni, ha a hazudozással meg tudja téveszteni a választókat. És ne felejetsük el: ebben segítségére van a 80%-os túlsúlyban lévő bolsevista sajtó, tehát komoly ellenség tör a vesztünkre. Nyilvánvaló ennek az ambíciónak a komikuma, hiszen Orbánnak a cipőtalpáig sem tud még dobbantóval sem felugrani, de hát a bolsevistákat mint tudjuk, "különleges anyagból gyúrták"... Ezzel a céllal foglalkozik folymatosan olyan dolgokkal a főváros vezetése helyett, ami egy polgármestrenek egyáltalán nem dolga, és ezért nem foglalkozik egyáltalán a várossal. Budapestet hagyja Demszkij szintjére visszazuhanni, mindent tönkretesz, csak egyetlen dologgal foglakozik: mindezt Orbánra akarja kenni, azt hazudja, hogy Orbán a hibás, nem ő. Tarlós példaértékű volt, ő polgármesterként viselkedett, és értett is hozzá, ellentétben KerGerivel, aki már Zuglóban is óriásit bukott, a fővárosi rémuralmáról pedig beszélni sem kell, hiszen MINDEN mozzanata bukás, botrány, aljasság.
Mr Diener Mann
2020. június 21. 12:53
Amíg Orbán elvtárs Karácsony háta mögött furkálódik alattomos módon, addig semmilyen fideszes kritika nem hiteles tőlük, sőt talán kontra-produktív. Jött a disznóvágással Orbán, aztán azzal, hogy mennyi pénz van a főváros számláján, ezek mind a kóbor apácák - és a három fogúak - megtévesztésére szolgálnak. Persze hogy nem mondhatnak jót Karácsonyról, hiszen azzal maguk alatt vágnák a fát. Mondjuk így is, de próba szerencse.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!