Orbán Viktor bejelentését alávaló szemfényvesztésnek tartom

2020. április 07. 19:18

Ez nem más, mint egy, a következő választásra élesített kampányfogás, ami nem a valós problémával foglalkozik.

2020. április 07. 19:18
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Sokan óvtak ettől a poszttól. Joggal. Mégis a tiszta beszéd mellett döntöttem, mert bármennyire is fiatal politikusként nem tehetek másképp. A nyugdíjak nincsenek veszélyben, de annak a pincérnek, recepciósnak, vagy hangtechnikusnak, aki áprilisban nem kap fizetést, a megélhetése veszélyben van.

Amikor a gazdaság teljesít, valamennyien jobban kell, hogy éljünk. Igaz ez minden nyugdíjas honfitársamra is. Ők megszolgálták ezt sokévtizednyi dolgos évük alatt az irodában, a gyárban, a földeken, katonaként vagy kisgyerekeket óvva. De mindig akadt egy oligarcha, aki előbbre való volt náluk. Mindig akadt egy NER-lovag, aki miatt kilökték őket a sorból. Mindig akadt egy stadion, egy lósimogató vagy csókos vadászháza, ahova jobban kellettek a forintok.Ezért Orbán Viktor bejelentését alávaló szemfényvesztésnek tartom. Olyan figyelemelterelésnek, amely Rodolfó szájából hitelesen

Ez nem más, mint egy, a következő választásra élesített kampányfogás, ami nem a valós problémával foglalkozik. Ha a

hangzott: Csak a kezemet figyeljék, mert.... (tudják, ugye?) .... csalok.nyugdíjemelés a cél - amivel a 28.500 forintos minimálnyugdíj fényében mi is maximálisan egyetértünk -, emelje meg a 12 havi normál nyugdíjat! A 13. havi nyugdíjt bármikor el lehet venni, a rendes nyugdíjemelést viszont nem lehet.

A valóban nehéz helyzetben levőknek, azoknak, akik elveszítették az állásukat, felmondják az albérletüket, elfogyott a tartalékuk, összeomlóban az életük, a 2021-ben esedékes nyugdíjemelés nem segítség. A Momentum Mozgalom kampányígéretek helyett most azonnal azokkal akar foglalkozni, akiknek a legnagyobb szüksége lenne a segítségre: az egészségügyi dolgozókkal, a munkanélküliekkel, a fizetés nélküli szabadságon lévőkkel, a kis- és közepes vállalkozásokkal. Államférfi ezt tenné.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2020. április 08. 19:14
gondolod,hogy valakit is érdel a véleményed e hazában? TÉVEDSZ
SigSauer
2020. április 08. 17:36
Már csak egy fémkeretes, kerek szemüveg kellene rád! Tipikus komisszár duma. Pedig a buzifelvonulás (...vonaglás) elmaradásáért szerintem jobban aggódsz, valld be! :)
Krupp Skya
2020. április 08. 17:03
A nyugdíjak akkor sem voltak veszélyben amikor Bokros Lalyosotok megfelezte 2007-től meg a tovább dolgozni kényszerülő nyugdíjasokra baszott rá Gyurcsány havi 35 százalék plusz adót.
kpee
2020. április 08. 16:42
A cikkírónál alávalóbbat aligha ismerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!