Iszlám párt Duisburgban

2019. június 01. 16:33

Majd bevezetik a Saríát.

2019. június 01. 16:33
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Blogstar

A kereszténydemokraták, a szocialisták, a zöldek és a liberálisok tévedtek, amikor azt gondolták, hogy a bevándorlók rájuk fognak szavazni. Nincs piros pont a politikában, a hamis próféta követőitől ilyesmit várni pedig különösen nagy tévedés. A szabályok csak arra jók, hogy hatalomra kerüljenek és utána felszámolják azokat a szabályokat amelyek addig segítették őket és bevezetik a Sariát, amely az új jogrend lesz a német kalifátusban."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. június 03. 03:58
Láthattunk mostanában olyan megdöbbentő videókat, ahol néger, vagy éppen muszlim "anya" kegyetlenül ütlegeli a kisgyereket, pofozza a csecsemőt, tapossa a 3-éves gyermek fejét és megdöbbenünk a barbárságukon. Azon is megbotránkozunk, amikor a muszlim anyát a férj, a gyerekei szeme láttára veri össze és dobja ki az ablakon, és az szörnyet hal az utca kövén valahol Németországban. Még sajnálatot is érzünk a nővel kapcsolatban, de egy dolog eszünkbe sem jut, mert nem vagyunk vele tisztában, nem fogjuk fel! Azt tudjuk, hogy a muzulmánoknál egy nő szava semmit nem ér egy férfi szavával szemben. Minimum két nő tanúvallomása kell ahhoz, hogy egyáltalán összevessék azzal, amit egy "hithű" férfi állít. Nem fogjuk fel azt, hogy egy európai "szerintük hitetlen" férfi az ő szemükben alábbvalóbb és alsóbbrendű, mint egy muszlim némber. Elrettentő példa volt erre, az a rezzenéstelen arckifejezés, amely kiült annak a burkát viselő némbernek az arcára, miközben (teljesen váratlanul) tövig döfte a kést a horvát határőrbe. Mintha egy kutyát döfött volna le. Azt pedig el sem tudjátok képzelni, hogy mennyire huszadrendű és alantas férgeknek tekintik az európai nőket! Sőt! Mit gondoltok, hogyan vélekednek, minek nézik ezek a retkek, az európai, fehér gyermekeket?! A mi gyermekeinket?! Emlékezzetek arra, amikor a retek muszlim belehajolt az angol nő babakocsijába és arcon köpte a csecsemőt, miközben azt üvöltötte a nő képébe: "Neked nincs jogod szaporodni!" És van képe Londonisztán polgármesterének lefasisztázni Trumpot, Salvinit és Orbán Viktort???!!!! Merkel és Juncker a poklot hozta Európára!
Orange79
2019. június 02. 19:11
Évek óta mondom, hogy csak idő kérdése, hogy valamilyen muszlim tömörülés politikai legitimációt szerezzen, a folyamat -immár elkezdődött. Hatalmas hiba volt mindenféle koszvadék, muszlim szart letelepíteni, miért kell egy vendégmunkásnak állampolgárságot adni? A gazdag arab államokban egy munkavállalónak gyakorlatilag lehetetlen az ilyesmi, úgy tűnik, hogy az ő stratégiai érzékük meghaladja a nyugati döntéshozókét.
Hotten Totta
2019. június 02. 19:00
Azok, akik a 65-ös számot bagatellizálják, a nagyon hülyék. Ők voltak azok pár éve, s az ő gyerekeik most az iskolákban, akiknek a matematika és logika alapvető elemeit sem lehet megtanítani, ha a fejünk tetejére állunk, akkor sem. A végletekig ellenállnak. Mert nem az abszolút szám a lényeg, hanem az, hogy toronymagasan nyertek. Most csak egy picike körzetben, holnap már nagyobban stb. A trend felismerése a legelején a kulcs. Egy nemkívánatos jelenséget ugyanis akkor lehet eredményesen megállítani, ha az első megjelenésekor meghozzuk az intézkedéseket. Ha ezt elszalasztottuk, gyakran már semmit sem lehet tenni. Ha a szőlőben egy tő moníliás, akkor azonnal permetezünk, és nem örvendezünk, hogy semmiség, hisz csak egy tő. Ugyanezek az emberek, akiknek hiába magyarázzuk, mi is az az exponenciális növekedés.
stonecircle
2019. június 02. 17:29
Pokol Béla: Európa végnapjai, azt hiszem 2011-ben jelent meg, jóval a 'nagy népvándorlás' előtt. Eurostat adatokkal mutatja ki mi várható pár év múlva. Más: Birminghamben két éve tört ki a trójai faló botrány, az iskolák muszlim szellemre való átállításáról!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!