Az Isten szerelmére, ha számít még nekünk ez az ország, válasszuk meg Tállai Andrást miniszterelnöknek!

2017. november 15. 19:48

Látható, hogy máris kezd megvalósulni a drágaság elleni nagykoalíció.

2017. november 15. 19:48
Urfi Péter
444

„Látható, hogy máris kezd megvalósulni a drágaság elleni nagykoalíció. De az idő sürget: ma érkezett az a döbbenetes hír is, hogy bruttó 3 forinttal emelte a benzin, és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. Ebből elég volt! Egy nép mondja most már, hogy eddig, és ne tovább!

És itt nem szabad megállni. Mert azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy csak a benzin kerül túl sokba ma Magyarországon. Mindennapi szükségleteink, a kenyér, a tej, a szalámi és a neoreneszánsz kastélyok egyaránt lehetnének olcsóbbak. Csakhogy egy ilyen átfogó árcsökkentési programhoz, a drágaság végső legyőzéséhez nem elég a NAV elnökének lenni: ennél sokkal erősebb felhatalmazás, nagyobb hatáskör kell.

Nincs más választás, Tállai Andrásnak kell átvennie a miniszterelnöki posztot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2017. november 16. 20:07
Az Urfi lecsapott, mint tyúk a forró takonyra...
Bokros Birka
2017. november 16. 18:28
Esetleg Soros György a náci kollaboránst, aki finanszírozza ezeket a poltikai szennycsatornákat, mint a 444.
A teremburáját
2017. november 16. 17:41
Lázárnak nehéz volt Csuhaj Ildikóval megértetni, hogy mi a dolga egy egyéni képviselőnek! Szerintem még mindig ezen gondolkodik, már ha van mivel!
1istvan
2017. november 16. 09:40
nektek mindegy, csak orbán ne legyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!