Ezért tart itt az ellenzék

2017. november 15. 19:08

Normális esetben a helyiek érdekeiben eljáró képviselőt elismerik és gratulációval illetik, Magyarországon azonban más a helyzet.

2017. november 15. 19:08

„A térségben ez már egy régóta húzódó probléma volt, a helyi jobbikos képviselő például arról számolt be, hogy Mezőkövesden átlagosan 40 forinttal drágább a benzin, mint a közvetlen környéken bármelyik más benzinkúton. A képviselő a kutak közötti kartellgyanú miatt panaszt is tett a Gazdasági Versenyhivatalnál. A holtankoljak.hu bejelentés előtti összeállításából is világosan látszik, hogy a városban a Shell, a MOL és a Lukoil árai a környékbeli átlag felett vannak, ráadásul a három kút árai között nagyon kicsi volt az eltérés. Ennek megfelelően a képviselő megtette a megfelelő lépéseket, és az ügy végére járt. Tállai Andrásnak sikerült elérnie, hogy a városban ne legyen irreálisan magas a benzin ára.

Normális esetben a helyiek érdekeiben eljáró képviselőt elismerik és gratulációval illetik, Magyarországon azonban más a helyzet. Nálunk a balliberális politikusok felháborodtak azon, hogy Tállai András az emberek érdekében járt el. Mint ismert, az LMP hivatali visszaélés miatt az ügyészségnél tett feljelentést, míg a Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció egyből Brüsszelbe rohant és az Európai Bizottságnál tett bejelentést piactorzító magatartás gyanúja miatt.

Ez a hétköznapi eset kitűnően példázza, miért sikertelenek a balliberális politikusok. Mintha kevésbé lennének számukra érdekesek az embereket érintő hétköznapi problémák. Sokak számára joggal tűnhet úgy, hogy a balliberálisoknak fontosabb a brüsszeli elit, Soros György vagy épp más külső nyomásgyakorló csoport érdekeinek való megfelelés. Ugyanezt láttuk a migrációs válság, az Európa jövőjét illető viták vagy épp a bankadó, a multinacionális szektort terhelő adók bevezetése, de még az IMF-hitel visszafizetése kapcsán is: nincs tehát új a nap alatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2017. november 16. 14:29
"Normális esetben a helyiek érdekeiben eljáró képviselőt elismerik és gratulációval illetik..." Ja. Mikszáth korában, te fasz! Bár, már ő is lesújtó hangon szólt az uram-bátyám rendszerről, amit most sikerült jobban visszahoznia a Fidesznek, mint bárkinek is azóta! Tényleg hatalmas politikai teljesítmény! Szóval, normális demokráciákban befolyással való visszaélésnek tekintik, ha valaki magas pozícióból elintéz ilyesmiket és börtön jár érte. Nálunk meg a fő Döbrögi még meg is dicséri érte az al Döbrögit .
pierre bayle
2017. november 15. 20:13
Mi is írtunk B. Nagy Lászlónak, szegedi fideszes halljakendnek, h méltóztassék felemelni a nemoktató/nemkutató egyetemi dolgozók fizuját, mert utoljára Medgyessy alatt kaptak bármit. Majd megírom, mit válaszolt. Éljen az irányított-kijáró kapitalizmus, amely egyesíti magában a szocializmus és a kapitalizmus hátrányait
repulok
2017. november 15. 20:09
Nem értem, itt mindenki megbolondult? Már a nyilvánvaló törvénytelenséget is el lehet követni? Mi jön még?
Mich
2017. november 15. 19:46
"a balliberálisoknak fontosabb a brüsszeli elit, Soros György vagy épp más külső nyomásgyakorló csoport érdekeinek való megfelelés"... Ez az a mocsár, amiben a libs-bolsi-náci Katyvasz elveszett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!